Kokoukset
Jäsenet

                             

LC Vampulan klubiesite                                          Presidenttipari Jaakko ja Päivi Koivuniemi


Päivitykset: 25.3.2019 Maaliskuun pöytäkirja.

Huom! Klubin uutiskirjeet ja kokouksen esityslista ovat välilehdellä TIEDOTTEET. Kokousten

pöytäkirjat ovat salasanalla suojatuilla Jäsensivuilla.

Kotisivujen oikeassa reunassa on englanninkielisiä linkkisivuja. Klikkaamalla tekstiä ja avautuvan sivun yläreunassa olevaa maapalloa, saa kieleksi valittua suomen. Tutustukaa näihin linkkeihin.


Lions-liiton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2019-2020 on vain yksi hakija, joten todennäköistä on, että PDG Matti Reijonen tulee valituksi kyseiseen tehtävään.


Klubin kuukausikokous ja pikkujoulu vietettiin 7.12.2018 Tammiaisissa Saarisuon tilalla. Kokouksessa annettiin PDG Matti Reijoselle kannatustodistus Lions-liiton varapuheenjohtajan tehtävän hakemiseen kaudelle 2019-2020. Valinta tehdään liiton vuosikokouksessa 8.6.2019 Kalajoella.

 

Pikkujouluun kuului tietysti ruokailu erittäin maistuvasta noutopöydästä. Illan aikana noudatettiin myös perinnettä, eli heitettiin kolikolla lähimmäksi pulloa.


 

Piirihallituksen kokouksessa 10.11.2018 piirikuvernööri luovutti PDG Matti Reijoselle Päämajan myöntämän kansainvälisen sertifioidun opaslionin ansiomitalin, Presidential Certified Guiding Lion Award, kaksivuotisesta LC Huittinen/Doris klubin opaslionina toimimisesta.


  

Ylimmäinen kuva. Lokakuun klubitapaamisessa vieraili Huittisten Diabetesyhdistyksestä Aarne Matintalo kertomassa 2-tyypin diabeteksen testausmahdollisuudesta Huittisissa, jossa klubimme olisi mukana markkinoimassa omaa toimintaansa. Kokouksessa päätettiin osallistua tähän haasteeseen. 
Alakuvat. PDG Matti Reijonen vastaanotti 100- vuotishaasteen aikana perustetun LC Huittinen/Doris klubin perustamisesta kultaisen Lion-rintamerkin jäsenkasvusta ja klubi sponsorin lippumerkin.


Elokuussa 2018 olimme perinteisesti Vampulan OP:n järjestämien Hippo-kisojen toimitsijatehtävissä. Ilta oli lämmin ja paikalla oli noin 300 hengen osallistuja- ja kannustajajoukko.


Heinäkuun 2018 alussa maalasimme Tuulikki-Vampula lentokentän lentoliikenteen valkoiset ohjausmaalaukset.


Huhtikuun 2018 kuukausitapaaminen alkoi suruviestillä. Pitkäaikainen ja aktiivinen klubijäsenemme Veikko Pitkänen oli nukkunut 31.3.2018 sairauden murtamana pois. Hän oli juuri täyttänyt 79 vuotta ja liittynyt LC Vampulan jäseneksi 1.12.1985. Kunnioitimme Veikon poismenoa hiljaisella hetkellä.

 


Kävijämäärä 14.12.2015 alkaen. 

Nokia urheiluhierontaa

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter