Kokoukset
Jäsenet

 

 

                             

    Presidenttipari Jaakko ja Päivi Koivuniemi


Päivitykset: 30.10.2018 
Huom! Klubin uutiskirjeet ja kokouksen esityslista ovat välilehdellä TIEDOTTEET. Kokousten

pöytäkirjat ovat salasanalla suojatuilla Jäsensivuilla.

Kotisivujen oikeassa reunassa on englanninkielisiä linkkisivuja. Klikkaamalla tekstiä ja avautuvan sivun yläreunassa olevaa maapalloa, saa kieleksi valittua suomen. Tutustukaa näihin linkkeihin.


Maailman diabetespäivää vietetään jälleen 14.11. ja Suomen Diabetesliitto on koonnut Suomen lions klubeille keinoja tarttua Lions-liiton palveluhaasteeseen yhdessä Suomen Diabetesliiton kanssa. Klikkaamalla kuvaa näet Suomen Diabetesliiton tekemän tiedotteen klubien käyttöön. Siinä on hyviä vinkkejä miten klubit voivat osallistua maailman diabetespäivään. LC Vampula toteuttaa Diabetes ammattilaisten kanssa tapahtuman 14.11.2018 Lautturissa klo 15.00 - 18.00, jossa suoritetaan sokerimittausta, annetaan vinkkejä jalkojen hoitoon ja esitellään LC Vampulan lionstoimintaa.


  

Ylimmäinen kuva. Lokakuun klubitapaamisessa vieraili Huittisten Diabetesyhdistyksestä Aarne Matintalo kertomassa 2-tyypin diabeteksen testausmahdollisuudesta Huittisissa, jossa klubimme olisi mukana markkinoimassa omaa toimintaansa. Kokouksessa päätettiin osallistua tähän haasteeseen. 
Alakuvat. PDG Matti Reijonen vastaanotti 100- vuotishaasteen aikana perustetun LC Huittinen/Doris klubin perustamisesta kultaisen Lion-rintamerkin ja klubi lippumerkin.


Elokuussa 2018 olimme perinteisesti Vampulan OP:n järjestämien Hippo-kisojen toimitsijatehtävissä. Ilta oli lämmin ja paikalla oli noin 300 hengen osallistuja- ja kannustajajoukko.


Heinäkuun 2018 alussa maalasimme Tuulikki-Vampula lentokentän lentoliikenteen valkoiset ohjausmaalaukset.


Huhtikuun 2018 kuukausitapaaminen alkoi suruviestillä. Pitkäaikainen ja aktiivinen klubijäsenemme Veikko Pitkänen oli nukkunut 31.3.2018 sairauden murtamana pois. Hän oli juuri täyttänyt 79 vuotta ja liittynyt LC Vampulan jäseneksi 1.12.1985. Kunnioitimme Veikon poismenoa hiljaisella hetkellä.

 


Kävijämäärä 14.12.2015 alkaen. 

Nokia urheiluhierontaa

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter