Kokoukset

LIONS CLUB VAAJAKOSKI RY
PIIRI 107-G FINLAND

- Perustamispäivä 3.12.1956
- Charter Night 23.2.1957
- Kotim. nro 79, Kv nro 4026020692
- Klubikokous: Palloilukeskus Hutunki, Reinontie 7, 40800 Vaajakoski, 1 ma klo 18.00


Kansainvälisen Lions-järjestön tunnuslause
Me palvelemme – Vi hjälper – We Serve
Suomen Lions-liiton tunnuslause 2016–2017
(Hyväksytty Sotkamon vuosikokouksessa 2015)
Tue nuorta itsenäisyyteen – Stöd unga till självständighet
Kansainvälisen Lions-järjestön toiminta-ajatus, missio
Havaitsemme inhimilliset tarpeet, rohkaisemme vapaaehtoisia palvelemaan yhteiskuntaansa, tuemme rauhaa ja edistämme kansainvälistä yhteisymmärrystä Lions-klubien avulla
Suomen Lions-liiton toiminta-ajatus, missio
Tuemme yhteistyössä paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti lasten ja nuorten tervettä elämää ja kehitystä. Autamme vammaisia, ikääntyneitä, perheitä, ja muita apua tarvitsevia. Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla. Toimintamme on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta.
Kansainvälisen Lions-järjestön tavoitetila, visio
Järjestö on vapaaehtoisten yhteiskunnallisten ja humanitaaristen palvelujen maailmanlaajuinen johtaja.
 
Suomalaisen Lions-liikkeen arvot
(Päätetty Jyväskylän vuosikokouksessa 2012)
Palveluhalu
Olemme liittyneet Lions-järjestöön, koska olemme palveluhaluisia ja auttavaisia erityisesti yhteiskuntamme vähäosaisia kohtaan. Me haluamme myös vaikuttaa yhteiskunnassa turvaamalla nuorisolle paremman tulevaisuuden. Kotiseutumme lisäksi olemme valmiita osallistumaan projekteihin jotka kohdistuvat kotimaahamme ja myös sen ulkopuolelle.
Talkoohenki
Meidän tapamme auttaa on aktiivinen talkootyö, joko omin voimin tai yhteistyössä muiden järjestöjen ja vapaaehtoisten kanssa, palvellen tai keräämällä varoja lähimmäistemme auttamiseksi. Talkootyö on perisuomalainen tapa auttaa lähimmäistä ilman tiukkaa organisoitumista yhdessä ystävien kanssa.
Paikallisuus
Palvelemme ensisijaisesti kotiseutuamme, sen ihmisiä ja yhteisöjä. Panostamme myös ympäristömme suojeluun ja kestävään kehitykseen. Näemme kotiseutumme osana isänmaatamme, sen menneisyyttä, nykypäivää ja tulevaisuutta. Luotettavuus Meihin voi luottaa, koska olemme rehellisiä ja oikeudenmukaisia. Me käyttäydymme vastuullisesti ja sitoudumme saamiimme tehtäviin. Keräämämme avustusvarat menevät lyhentämättöminä kohteeseen. Ihmisläheisyys Haluamme palvelutyössämme olla lähellä palvelumme kohteita. Olemme suvaitsevaisia ja näemme kaikki kanssaihmisemme lähimmäisinä. Pidämme ystävyyttä tavoitteena, ei välikappaleena. Kansainvälisyys
Kuulumme kansainväliseen palveluklubien järjestöön ja osallistumme sen osoittamaan palvelutyöhön. Teemme kansainvälistä yhteistyötä apua tarvitsevissa maissa niin kahdenvälisinä hankkeina kuin monikansallisina yhteishankkeina muiden maiden lionien kanssa.
 
Lisätietoa Lions-toiminnasta Lions-Liiton sivuilta
Lisätietoa Lions-toiminnasta Lions organisaation sivuilta

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter