Kokoukset

Lokakuu 2017

Lokakuun kuukausikokouksen/vuosikokouksen jälkeen saimme valmennusta naiseudesta Team Ester Oy:n mentaalivalmentaja Jonna Westerholm-Tuppuraiselta. Toiminnallinen luento sisälsi tunne- ja elämysharjoituksia esim. omatila ja ryhmätyönä pohdimme mitä on naisellisuus.

Ryhmätyön purkua yhdessä Jonna Westerholm-Tuppuraisen kanssa.

Kuvassa Jonna Westerholm-Tuppurainen ja Linnattarien presidentti Virve Lehmus.

 

Toukokuu 2017

Simanmyyntiaktiviteetti sujui hienosti, kiitos kaikille simantekijöille, -myyjille sekä ennenkaikkea ostajille!

Kesällä tapaamme vielä mm. varstatorilla, varstakisoissa sekä Pentinkulman päivillä.

Aurinkoista kesää kaikille!


 

 


Punainen sulka -kampanja on käynnistynyt juhlavasti Tampereella 19.3.2016

http://www.lions.fi/ajankohtaista/punainen_sulka_2017_-kerays_kayntiin_tampereella/


Lions-järjestö täyttää 100 vuotta 7.6.2017

 

Amerikkalainen 38-vuotias Melvin Jones halusi vuonna 1917 tehdä hyvää ihmisille, jotka tarvitsevat apua ja tukea. Hän kutsui ystäviään mukaan, ja ehdotti, että he alkaisivat tehdä suunnitelmallista palveluyötä paikkakuntiensa hyväksi.

Ystävykset kokoontuivat Chicagoon 7.6.1917 perustamaan uutta palvelujärjestöä. Melvin Jonesin visiosta tuli totta jo lähes 100 vuotta sitten.

Lionsjärjestö levisi nopeasti kansainväliseksi liikkeeksi, jonka tavoite on parantaa ihmisten elämänlaatua.

Järjestö on kasvanut maailman suurimmaksi ja luotetuimmaksi palveluklubien järjestöksi. Lions-toiminnan visio ja palveluajatus ”We Serve”, on kantanut Lionstoiminnan 2000-luvulle, ja palveluajatus kantaa seuraavalle vuosisadalle. Järjestö toimii tällä hetkellä yli 200 maassa tai itsehallintoalueella ja jäseniä on lähes 1,4 miljoonaa. Lionsjärjestö on vuonna 1945 perustetun YK:n perustajajäsen.

100-vuotistapahtumiin liittyen on järjestö asettanut jäsenistölle haasteen palvella 100 miljoonaa ihmistä 1.7.2014 - 30.6.2018 välisenä aikana. Palveluhaasteteemoja on neljä: nälänhätä, nuoriso, näönsuojelu ja ympäristö. Haastekampanja on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle kaikkialla maailmassa. Palvelua saaneita ihmisiä on jo 49 miljoonaa.

Lue lisää täältä: http://www.lions.fi/etusivu/lions-jarjesto_100_vuotta_juhlasivut/


Lämmin kiitos kaikille Joel Hallikaisen konserttiin osallistuneille, teimme yhdessä hienon tapahtuman! Tuotto käytetään paikalliseen hyväntekeväisyyteen.


LINNATTARET LAHJOITTIVAT SUKKIA VANHAINKOTIIN

Keväällä päätimme neuloa villasukkia, jotka lahjoitettaisiin syksyllä paikallisille vanhuksille. Myös jotkut yhdistyksen ulkopuoliset henkilöt halusivat osallistua talkoisiin. Muun muassa erään Linnattaren 90-vuotias äiti halusi lahjoittaa neulomansa sukat keräykseen.

Maritta Lammi ja Maija Kyllönen kävivät lahjoittamassa sukat Urjalan vanhainkodin asukkaille 4.11. Sukkalaatikosta löytyi huikea määrä sukkia: yhteensä 59 paria.

Suuret kiitokset kaikille sukkatalkoisiin osallistujille!


LC Urjala Linnattaret

 

Perustettu: 14.6.2011

Charter Night: 29.10.2011

Jäseniä: 26


 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter