Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Ulvila/Aurora

perustettu 20.3.2013                                               Charter Night 21.9.2013


Lionstoiminnan satavuotisjuhlavuoden perintö-projektina pystytettiin penkki Aurora Karamzinin muistokiven läheisyyteen Ulvilan keskiaikaisen kirkon puistoon15.6.2017.
Aurora Karamzin syntyi Ulvilassa 1.8.1808 ja kuoli Helsingissä 13.5.1902. Hän oli merkittävä sosiaali- ja diakoniatyön uranuurtaja Suomessa. Penkki on hyvä pysähtymispaikka kauniissa puistossa historiallisessa ympäristössä. Se on paikkakunnallamme näkyvä lahja, joka muistuttaa klubimme toiminnan tärkeydestä alueellamme.

Penkki perinnöksi


Ulvilan Aurora 2017


 


Punainen Sulka-keräys käynnistyi 20.3.2016 Ulvilan Hansalla.
Ulvilan Lions klubien (LC Ulvila, LC Ulvila/Olavi ja LC Ulvila/Aurora ) lionit ja puolisot avasivat yhteisvoimin Punainen Sulka-keräyksen. Avajaistapahtumassa kerättiin varoja lipaskeräyksellä sekä pullonpalautuslipukkeista. Kauppakeskus Hansan seinälle jäi tätä varten oma keräyspiste, sitä kautta saatu tuotto lahjoitetaan Punainen Sulka-keräykseen.

Auroran 3 v-syntymäpäivän kunniaksi tarjosimme pullakahvit. Onnea Aurorat !
Askartelimme myös virpomavitsoja, joka ojennettiin lahjoittajille.

 


 

Hyvän Päivän toimintaa Ulvilassa

LC Ulvila/Auroran lionit viettivät Hyvän Päivää 8.10. Pappilanlammen Palvelukeskuksessa sekä 9.10. Vilhelmiina-kodissa ikäihmisten parissa.

Pappilanlammella hemmoteltiin! Aamusaunan jälkeen  laitoimme kampaukset ja kynnet kuntoon, minkä jälkeen pelasimme pelejä. Osallistuimme myös ruokahetkeen, olihan tarjolla hernekeittoa ja lettuja. Nam!

Lauloimme yhdessä ja varmasti hieman tanssimmekin (ainakin kukin mielessään), tsa tsa tsaa! Laulujen välissä saimme onneksi hengähtää ja kuunnella lion Ullan runonlausuntaa. Päiväkahvit kruunasivat torstai-iltapäivän.

Aleksis Kiven päivän aattona 9.10. Vilhelmiina-kodin ohjelmassa oli yhteislaulua, lion Ullan runon lausuntaa sekä kahvittelua. Hymyn pilke oli jokaisella suupielessä, kun ihana asukas, joka muuten ei paljoa kommunikoinut, lauloi yllätyksenä kanssamme lauluja kovaan ääneen ja nuotilleen ulkomuistista. Musiikilla ja yhdessä tekemisellä on vahva voima.

Suurkiitos Pappilanlammen Palvelukeskuksen ja Vilhelmiina-kodin väki, että saimme viettää päivää kanssanne. Lämpimät kiitoksemme myös Eeva Lindholmille - hän oli mukana säestämässä yhteislaulua.


Lasten arvokkuusviikon aikana järjestetty vaate- ja harrastevälinekeräys onnistui jälleen mainiosti.

Iso kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos Suville upeasta ideasta!

 


Auroran silmälasikeräys onnistui erinomaisesti - kiitos kaikille osallistujille!
Silmälaseja saatiin 1073 kpl ja lisäksi aurinkolaseja 140 kpl.


 

Auroran 2-vuotispäivän
(20.3.2015)
kunniaksi toimitimme nämä narsissit
Pappilanlammen Palvelukeskuksen
ikäihmisille silmän iloa tuottamaan


Aurora esitteli toimintaansa ystäväillassa 7.2.2015.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter