Möten
Medlemmar

 

Vinster i Lions julkorts-lotteri 2018

       Staffan G-son Lind                     Agneta B-Lind          Marita Ygdevik     Freja Evans

Staffan G-son Lind bor i Gässemåla gamla skola sedan 1976. Har varit verksam som bildkonstnär och skulptör hela livet. Arbetar huvudsakligen i sten, trä och metall i större arbeten. Den mer intima konsten består av måleri och olika  grafiska tekniker.

Agneta B-Lind är född i Backe, Ångemanland. Utbildad i måleri och textil i Stockholm i början av 70-talet. Gick dessutom i lära hos textilkonstnär Mila Wiertz Getz i Aachen, Tyskland. Flyttar nästa år åter till Ångermanland. Agneta har haft ett flertal utställningar i Sverige och runt om i Europa.

Marita Ygdevik jobbar med stengodsslera och gör egna glasyrer av aska från olika träslag. Bränningen sker med reduktion i gasugn. Har medverkat i Tingsryds konstrunda sedan 2001.

Freja Evans är född 1991 och bodde ett antal år i Bäckaskog utanför Urshult men bor nu i Ingelstad. Arbetar med bäck och akryl och arbetar fram abstrakta motiv eller "mönster".Debututställningen var hos Jim under Konstrundan 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter