Möten
Medlemmar

Vinnare LC Tingsryds Julkortslotteri 2017

lott nr. 1488    Tavla Monika Lundin

lott nr. 3868    Tavla Inga Johansson

lott nr. 2935    "Kanin" Elisa Måneld

lott nr. 2560    "Hustomte" Linda Bengtsson

 


Vinster LC Tingsryds Julkortslotteri

2017

 

Hustomte ”Jag vaktar ditt hem”  Stengods och ull

LINDA BENGTSSON

I Korrö ligger butiken och verkstaden. Här skapas stengodskeramik. Brukskeramik för både vardag och fest. Handdrejade kaffekoppar, ljuslyktor, blommor i keramik som kan smycka din julgrupp och trädgård.     www.lera.nu

 

akryl på duk (60x50 cm)

MONIKA LUNDIN

Född 1965 i Urshult. Konstnärlig utbildning på Kronobergs Folkhögskola 1985-1986 för övrigt autodidakt. Verksam i Växjö sedan 1986. Arbetar främst med halvabstrakta målningar i akryl. Medlem i Växjö konstrunda och Tingsryd konstrunda. Ansluten till Galleri Lohme i Malmö.

                                                              

”Staden vid havet” olja på duk (50x60)

INGA JOHANSSON

Född 1953, hemmahörande på gård i Flålycke/Linneryd sedan många år men bor nu på Hasslö i Blekingeskärgård. Bild- och konststudier på Linnéuniversitetet. Målar i olja, ofta abstrakta och hämtade från havet. Jag vill förmedla en känsla som är öppen för egna tolkningar.

 

 

”Kanin”  Lergods (höjd 40 cm Ø 13)

ELISA MÅNELD

Arbetar med keramik och bildkonst i Linneryd. Jobbar mest med stengods, både skulptur och drejade föremål. Använder olika bränningstekninker för att få fram önskad effekt och känsla. I målandet exprimenterar jag med färger, ytor och oväntade kombinationer. Ständigt nya alster att betrakta för den nyfikne.

NELD                          

                                                                                                                                               

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter