Möten
Medlemmar

Vinster LC Tingsryds Julkortslotteri

2017

 

Hustomte ”Jag vaktar ditt hem”  Stengods och ull

LINDA BENGTSSON

I Korrö ligger butiken och verkstaden. Här skapas stengodskeramik. Brukskeramik för både vardag och fest. Handdrejade kaffekoppar, ljuslyktor, blommor i keramik som kan smycka din julgrupp och trädgård.     www.lera.nu

 

akryl på duk (60x50 cm)

MONIKA LUNDIN

Född 1965 i Urshult. Konstnärlig utbildning på Kronobergs Folkhögskola 1985-1986 för övrigt autodidakt. Verksam i Växjö sedan 1986. Arbetar främst med halvabstrakta målningar i akryl. Medlem i Växjö konstrunda och Tingsryd konstrunda. Ansluten till Galleri Lohme i Malmö.

                                                                

”Staden vid havet” olja på duk (50x60)

INGA JOHANSSON

Född 1953, hemmahörande på gård i Flålycke/Linneryd sedan många år men bor nu på Hasslö i Blekingeskärgård. Bild- och konststudier på Linnéuniversitetet. Målar i olja, ofta abstrakta och hämtade från havet. Jag vill förmedla en känsla som är öppen för egna tolkningar.

 

 

”Kanin”  Lergods (höjd 40 cm Ø 13)

ELISA MÅNELD

Arbetar med keramik och bildkonst i Linneryd. Jobbar mest med stengods, både skulptur och drejade föremål. Använder olika bränningstekninker för att få fram önskad effekt och känsla. I målandet exprimenterar jag med färger, ytor och oväntade kombinationer. Ständigt nya alster att betrakta för den nyfikne.

NELD                          

                                                                                                                                                 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter