Kokoukset

Lions Club Tampere Siilinkari

Olemme virkeä ja toiminnanläheinen klubi, jonka sydäntä lähellä ovat sekä vanhukset, vähävaraiset perheet että erityistukea tarvitsevat lapset ja nuoret perheineen.

Pääasiallinen varainkeruutapahtumamme on Lions Club Tampere Ruodun kanssa järjestettävä Kynttiläkirkkokonsertti. Konsertin tuotoista olemme jakaneet esim. lahjakortteja vähävaraisille perheille kevätjuhlavaatteiden hankintaan. Yhteistyökumppanina meillä näissä lahjoituksissa on ollut Tampereen seurakuntien diakoniatyö.

Kaudella 2018-2019 järjestimme yhdessä Tampereen eteläisen seurakunnan diakoniatyön kanssa vähävaraisten naisten hemmottelupäivän, jossa tarjottiin mm. mahdollisuus rentoutumiseen, saunontaan ja kauneudenhoitoon. Erityistä tukea tarvitsevien lasten yhdistyksen Leijonaemot ry:n äideille tarjosimme hemmotteluillan kasvo- tai jalkahoitoineen. Auta lasta - auta perhettä keräys toteutetaan joulun alla, keräyksen kohteena on sekä jouluun liittyvät tavarat ja tarvikkeet että arjessa tarvittavat hyödykkeet. Nämäkin toimitimme eteenpäin seurakunnan diakoniatyön kautta.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter