Kokoukset
  • We serve, me palvelemme

Leijonat ovat maailmanlaajuinen palvelujärjestö. Järjestön toiminta perustuu ajatukseen, että yhteisöissä asuvat miehet ja naiset tietävät parhaiten missä ja miten apua tarvitaan. Lions Club Messukylä on yksi yli 45 900 paikallisesta klubista ympäri maailmaa. Yhdessä paikallisklubit muodostavat maailman laajimman palvelujärjestön, johon kuuluu 1,37 miljoonaa palvelevaa jäsentä yli 200:ssä maassa.

Järjestö on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumaton. Leijonat tunnetaan parhaiten näkemiseen liittyvistä ohjelmistaan, kuten SightFirst, joka on maailman suurin sokeutta ehkäisevä ohjelma sekä Punainen Sulka kampanja, jonka kautta Suomen lionit ovat keränneet jo yli 20 meuria hädänalaisten auttamiseksi.

Klubimme on yhtenäisklubi, mikä tarkoittaa sitä, että sekä naiset että miehet ovat tervetulleita jäseniksemme. Kun liityt meihin, liityt maailmanlaajuiseen palveluverkostoon. Toimintamme on aktiivista, monipuolista ja mielenkiintoista. Samalla kun palvelet paikkakunnalla, voit myös osallistua lionien vapaaehtoistyöhön eri puolilla maailmaa.

Messukylän leijonaklubi toimii Tampereella, johon Messukylän kunta liitettiin 1947. LC Messukylä tukee erityisesti Messukylän nuorisotoimintaa. Klubi oli mukana perustamassa Messylän yhteiskoulua, josta myöhemmin tuli Ristinarkun koulu ja Messukylän lukio. LC Messukylä kunnioittaa sotiemme veteraaneja osallistumalla erilaisiin tilaisuuksiin. Lisää tietoa Suomen Leijona-toiminnasta voit lukea osoitteessa www.lions.fi.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter