Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa LC Suonenjoen kotisivuille 

 Lions Club Suonenjoki ry on kansainväliseen palvelujärjestöön kuuluva lions-klubi ja samalla Sisä-Savon vanhin klubi. Kuulumme Lions-liitto ry:n 107-K -piiriin. Jäsenemme koostuu eri ammateissa ja tehtävissä olevista henkilöistä, jotka haluavat olla mukana monipuolisessa palvelutyössä sekä edistämässä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa paikkakunnalla. Klubimme tarkoituksena on luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä niin klubin jäsenten kuin kaikkien kanssaihmisten kesken kansainvälisyyttä korostaen.

Varoja klubi hankkii järjestämällä mm. keräyksiä, arpajaisia, myyjäisiä ja yleisötilaisuuksia. Teemme myös talkootyötä yleishyödyllisten järjestöjen hyväksi, autamme vanhuksia, invalideja ja sotaveteraaneja. Nuoria tuemme erilaisten stipendien ja harrastustoiminnan tukemisen avulla.


Kansainvälisen presidentin Robert E. Corlewin kunnianosoituksen LC Suonenjoen 100-vuotiaalle  kunniajäsenelle  Lauri

Kansainvälisen presidentin Robert E. Corlewin kunnianosoituksen LC Suonenjoen 100-vuotiaalle  kunniajäsenelle Lauri "Vilkku" Merikoskelle toi 29.1.2017 Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Heikki Hemmilä puolisonsa Raija Forsin kanssa.

Kuvassa myös klubimme lionit Pentti Nykänen, Tapio Hautasaari ja Erkki Paukkunen.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Tapahtumia
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter