Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa LC Suonenjoen kotisivuille 

 Lions Club Suonenjoki ry on kansainväliseen palvelujärjestöön kuuluva lions-klubi ja samalla Sisä-Savon vanhin klubi. Kuulumme Lions-liitto ry:n 107-K -piiriin. Jäsenemme koostuu eri ammateissa ja tehtävissä olevista henkilöistä, jotka haluavat olla mukana monipuolisessa palvelutyössä sekä edistämässä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa paikkakunnalla. Klubimme tarkoituksena on luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä niin klubin jäsenten kuin kaikkien kanssaihmisten kesken kansainvälisyyttä korostaen.

Varoja klubi hankkii järjestämällä mm. keräyksiä, arpajaisia, myyjäisiä ja yleisötilaisuuksia. Teemme myös talkootyötä yleishyödyllisten järjestöjen hyväksi, autamme vanhuksia, invalideja ja sotaveteraaneja. Nuoria tuemme erilaisten stipendien ja harrastustoiminnan tukemisen avulla.


 

Itsenäinen Suomi 100 v. metsänistutus

Istutimme 20.5.2017 UPM:n maalle Suonenjoen Koivulanmäelle Itsenäinen Suomi 100-vuotta juhlametsikön, joka merkittiin maastoon kyltillä.

Olemme kahdenkymmenen vuoden ajan perustanut keväisin metsäköitä pääasiassa kylvämällä ja joskus myös istuttamalla osana klubin varainhankintaa.


LC Suonenjoen ryhmä metsänkylvössä

 

Jatkoimme Itsenäisen Suomen ja Lions-järjestön 100-vuoden juhlavuotta 24.5.2015 myymällä, Suonenjoen S-marketin ja K-Supermarketin tiloissa Suomi 100-vuotta kuusen taimia istutettavaksi omalle pihalle, mökille tai lahjaksi annettavaksi. Kuusen taimien tuotolla rahoitetaan Suonenjoen sankarihaudoille hankittavien hautalyhtyjen osuuttamme.

Samalla jatkettiin Punainen Sulka-varainkeräyshanketta patakeräyksellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter