Kokoukset
Jäsenet

 

LC SIILINJÄRVI SANDELS 50 V JUHLAVUOTEEN

Kauden toiminnoissa jatkamme voimassa olevan strategiamme edistämistä. Palvelemme ihmisläheisesti hakien yhteistyötä ja näkyvyyttä paikallisesti ja kansallisesti. Suunnitellemme ja toteutamme palvelu- ja varainhankinta-aktiviteetteja klubin voimavarojen mukaisesti. Pyrimme vastaamaan Suomen Lions-liiton ja kansainvälisen Lions-Club järjestön tavoitteisiin mahdollisimman hyvin. 

Klubin jäsenten määrää on tavoitteellisesti lisättävä, osansa kantaa jokainen jäsen uusien palveluhenkisten jäsenten saamiseksi; jäsentoimikunta kantaa vastuuta laajemmin jäsenhankinnassa. Klubi on vahvasti myös puolisoiden klubi, jatkamme ansiokasta puoliso-osallistumista toimikunnissa ja tapahtumissa. 

Etelä- Siilinjärvellä luomme verkostoituvaa yhteistyötä edelleen muiden toimijatahojen kanssa. Yhteistyö jatkuu oppilaitosten ja Siilinjärven kolmen muun Lions-klubin kanssa, uusina mahdollisuuksina ovat lasten ja nuorten urheiluseurat. Verkostoituminen on voimavara ja oman toimintamme näkyvyyden sekä tutuksi tekemisen lisääjä.  Some- työryhmämme jatkaa ansiokasta esillä oloamme ja tiedotusta internet-yhteyksien kautta.

Jäsentynyt toiminta perustuu klubin hallituksen ja nimettyjen toimikuntien paneutuvaan työskentelyyn.  

Varainhankinta aktiviteetteina kaksi keskeistä tapahtumaa toteutetaan: Sandels-markkinat  11.8. 2018 Siilinjärven torilla ja Sandels- konsertti alkuvuodesta 2019. Myyntityönä pyritään jatkamaan rinkelimyyntiä leipomoyrittäjän tuottein eri markkinatapahtumissa, Lions-  joulukorttien  ja oman hienon Sandels- makkaran myyntiä. Vuorela -Toivalan alueen katusiivous toteutetaan ympäristöystävällisenä tekona. Muovijätteen vähentämisen teema on noussut ympäristöasiaksi yhteiskunnassa ja tässä voimme olla aktiivisena mukana. Palveluaktiviteetteina jatkamme veteraanien, yksinäisten vanhusten ja muiden apua tarvitsevien tukemista ja kohtaamista. Osallistumme Siilinjärvellä tehtävään häkävaroittimien hankintaan yksityistalouksiin.

Lions-Quest ohjelmaan osallistumme edelleen.

Nuorisovaihdossa on varattu mahdollisuus yhden nuorisovaihto-oppilaan tukemiseen. Kummi-lapsen tuki ja yhteydenpito jatkuu.  Paikkakuntamme nuorten koululaisten ja opiskelijoiden tukeminen stipendein jatkuu.

Vuorelan joulukuusen valaistus 6.12.2018 toteutetaan.

Klubin talous on vakaalla pohjalla talousarviosuunnittelun mukaisesti. Talouden seuranta toteutetaan klubin hallituksen kokouksissa ja tapaamisten yhteydessä.  Juhlavuotenamme 2018 kohdistamme avustuksiamme tavanomaista enemmän tukea tarvitseville.   

LC Siilinjärvi Sandels on perustettu 13.12.1968 ja juhlimme klubimme monipuolista, maineikasta ja edelleen jatkuvaa Lions-työtä 8.12.2018 Kunnonpaikassa. Juhlajärjestelyistä kantaa vastuuta juhlatoimikunta tukea pyytäen jäseniltä ja puolisoilta.    

Toimintakauden hallituksen ja toimikuntien jäsenet on koottu ”Jäsentiedotteeseen” jäsenille ja puolisoille käytettäväksi, samassa tiedotteessa ovat hallituksen ja tapaamisten aikataulut.  Sääntömääräisten kokousten ja kuukausitapaamisten kutsut ja esityslistat jaetaan jäsenille ja puolisoille pääsääntöisesti sähköisesti; jäsenille, joilla ei ole internetyhteyksiä, kirjeitse. Kansainvälisen Lions-Club järjestön LCIF Forwar – ohjelman mukaisesti klubin jäsenistä nimetään vastuulliset seuraavasti: jäsenjohtaja (GMT), koulutusjohtaja (GLT), palvelujohtaja (GST) ja LCIF- henkilö.   Klubimme kotisivuilla on esillä ajankohtaista tietoa klubista ja laajemmin Suomen Lions-liitosta.

Aktiivisempi toimintamme suunniteltuna ajoittuu elokuusta 2018 tammikuuhun 2019, loppukautta on suunniteltu ansaitun ”huilaamisen” ajaksi mutta tuntien klubimme jäsenet ja puolisot se saattaa jäädä ”huaveeksi.”

 

”Tehdään yhdessä hyvää”

 

Juha Haatainen

Klubipresidentti

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hieroja

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter