Kokoukset

LC Salo Birgitat

Iloinen joukko toisilleen tuttuja ja tuntemattomia naisia kokoontui eräänä syyskuisena iltana vuonna 1997 perustamaan naisista koostuvaa Lions -klubia. Oli mukana myös muutama miesleijona, koska ilman kummia ei toimintaa voitu käynnistää. Ensimmäinen salonseutulainen naisista koostuva Lions -klubi perustettiin 23.09.1997.

Nimi klubillemme tuli Halikon kirkon suojelijan, Pyhän Birgitan mukaan. Hän oli neuvokas nainen, äiti, yhteiskunnallisiin asioihin perehtynyt vaikuttaja sekä heikompiosaisia lähimmäisiään auttava, vahva nainen. Hänen puhettaan ja vaatimuksiaan oli paavinkin kuunneltava. Kansainvälinen Lions-järjestö, 107-A sai joukkoonsa LC Salo Birgitat -nimisen klubin, jonka kotimainen järjestönumero on 908 ja kansainvälinen 4019 060050.

Tänään klubiimme kuuluu noin 50 aktiivista Birgittaa.

Toiminta-ajatus

LC Salo Birgittojen toiminta-ajatuksena on tehdä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten sekä muiden apua tarvitsevien tukemiseksi, kuten kaikilla maailman leijonilla.
Toiminta tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja kotimaassa ja ulkomailla.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter