Kokoukset

Käy uudessa verkkosivustossamme osoitteessa www.lc-riihimaki.fi

Kausi 2017-2018 avattu 16.8.2017

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet palvella leijonahengessä perustamisestamme 15.9.1954 lähtien. Klubimme Charter Night oli 19.2.1955. Meitä on lähes 50 aktiivista leijonaa klubissamme ja pääaktiviteettimme on vuosittainen sinapinmyynti. Hankkimamme varat menevät perinteisesti hyväntekeväisyyteen.

 LC Riihimäki toimintasuunnitelma          2017-2018 

Lions Club toimintaa nuorten ja ikääntyneiden hyväksi. Jatkamme yhteistyön kehittämistä Riihimäen Sotaveteraanien kanssa. Klubitoimintaamme kehitetään panostamalla yhteisiin aktiviteetteihin. Osallistumme Lasten talvikarnevaalin toteutukseen yhdessä Riihimäen muiden klubien kanssa. Osallistumme järjestömme ja C-piirin kokouksiin, aktiviteetteihin ja koulutuksiin. Kauden aikana osallistumme urheilutapahtumaan ja järjestämme jalkapallo-ottelun Kevarien kanssa). Pyrimme saamaan klubikokouksiin esitelmiä vierailijoilta sekä veljiltä. Tiedotamme toiminnastamme. 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter