Kokoukset

LC Tampere/Ratina täytti 50 vuotta ja lahjoitti 11.500 euroa hyväntekeväisyyteen

Juhlimme 50 vuotiasta klubiamme Näsilinnan Milavidassa 24.11.2018

Juhlaohjelmasta

Ohjelma oli monipuolista. Aluksi klubin presidentti Timo Leppänen toivotti kutsuvieraat tervetulleiksi. Kutsuvieraiksi olivat saapuneet klubin jäsenten ja heidän puolisoittensa lisäksi, piirikuvernööri Ari Suominen puolisoineen sekä lahjoitusten saajien edustajia. Mainittakoon, että juhlaan oli saapunut yli 88-vuotias klubimme perustajajäsen Kalle Penttilä puolisonsa lady Liljan kanssa. He ovat edelleen mukana klubimme toiminnassa.

Lahjoitukset

LC Tampere /Ratinan toiminta-ajatuksena on palveleminen, auttaminen ja yhdessäolo. Klubin jäsenet ja ladyt ovat monin eri tavoin keränneet varoja hyväntekeväisyyteen. Vuosittain yhtenä toiminnan muotona on ollut ”Tuiketta Talvipuutarhassa -tapahtuman” järjestäminen. Tapahtuma on aina kerännyt erittäin suuren määrän lapsiperheitä ja muita ulkoilijoita. Kiitämme heitä sekä hyviä yhteistyökumppaneitamme siitä, että suuritöinen ja kustannuksiltaan kallis tapahtuma ei koskaan ole ollut tappiollinen.  Vuosittain on kertynyt varoja, jotka kaikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Klubin presidentillä Timo Leppäsellä, lady Riitta Leppäsellä ja klubin rahastonhoitajalla Harri Vähämaalla oli mieluisa tehtävä. He luovuttivat rahastoon kertyneet varat lahjoituskohteiden paikalla olleille edustajille. Samalla luettiin muiden lahjoituksen saaneiden kiitoskirjeet. Lahjoituksen saajia olivat: Pirkanmaan hoitokoti, Rientolan Setlementti, Pirkanmaan Vammaistyö, Special Hockey Kangasala,YAD (nuorten päihdevastainen työ), Diakoniatyö, vähävaraiset perheet sekä Tampereen Ensi- ja Turvakoti.

Juhla oli arvokas, mutta samalla rento ja hauska.  Kaikille jäi auttamisesta hyvä mieli.

HUOM!
Tänä talvena 2019 LC Tampere Ratina ei voi järjestää perinteistä Tuiketta Talvipuutarhassa -talvitapahtumaa. Arboretumin alueella tehdään kaapelitöitä. Mm. kaivantojen ja työkoneitten vuoksi alue ei ole suurelle yleisötapahtumalle turvallinen.

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter