Kokoukset
Jäsenet

Zetorimarssi 2014

 

Kummityttö Sri Lankasta

LC Raahe/Kreivi lähti mukaan Lionsien kummilapsitoimintaa toukokuussa 2012. Klubi saikin kummilapsen, kahdeksanvuotiaan tytön Sri Lankasta.

Sri Lankan kummilapsitoiminta on toiminut vuodesta 1986. Kummilapsitoiminnan puitteissa kummiklubit tukevat kummilasten koulunkäyntiä paikallisten Lionsklubien koordinoimana. Klubimme kummitytön asioita Sri Lankassa hoitaa lions klubi LC Embilipitya.

Kummiksi voivat ryhtyä myös Lions-toiminnan ulkopuoliset tahot. Jos kummitoiminta kiinnostaa niin ota yhteyttä klubiimme tai mihin tahansa paikkakunnan klubiin tai tutustu internetissä www.lions.fi -> Kummilapset.

 

2013 kesäkuussa Klubimme lahjoitti Raahen ensi- ja turvakodille leikkimökin.

Samassa yhteydessä luovutettiin "virallisesti" PPO:n puhelinosuus, joka oli lahjoitettu jo vuosia sitten.

Mökille löytyi sijoituspaikka aivan lasten leikkipaikan viereltä, jossa se odottaa "asukkaita". Luovutustilaisuudesta löytyy lisää kuvia Kuvagalleria-sivulta.

 


 

 

Koko perheen Zetor-tapahtuma elokuussa 2013

Raahen Tienoon Zetoristit ja LC Raahe/Kreivi järjestivät Koko Perheen Zetor-tapahtuman 10.8.2013

Tapahtumasta tuli jymymenestys. Liki neljänsadan lipun lunastaneen lisäksi paikalla oli toinen mokoma lapsia ja muita "ilmaisosallistujia" ja kymmeniä Zetoreita kuljettajineen.

Komea zetoririvistö Hummastinvaaralla. Lisää kuvia löytyy Raahen Seudun Zetoristien kotisivuilta http://www.raahenseudunzetoristit.fi/index.htm

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter