Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Pori Koiviston sivuille.

Lionsjärjestö on maailman suurin palveluklubien järjestö. Jäseniä on tällä hetkellä yli 1,4,miljoona 208 maassa. Klubeja on yli 46 000.

Suomessa klubeja on yli 900 ja niissä on lähes 25 000 jäsentä. Suomi on maailman 12. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa.

LC Pori/Koivisto on perustettu joulukuussa 1986 ja 30-vuotisjuhlia vietämme keväällä 2017. Jäseniä on tällä hetkellä 15 lionia. Klubillamme on myös lady- eli puolisotoimintaa.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, joiden tuoton lahjoitamme apua tarvitseville. Pääaktiviteettimme on " Porin Vahvinmies-kisa" huhtikuun viimeisenä viikonvaihteena. Olemme vahvasti mukana myös liiton valtakunnallisissa tempauksissa mm. Punaisessa Sulassa, Nenäpäivässä ym.

Kun haluat itsellesi uuden ja mielenkiintoisen harrastuksen, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löydät sivuiltamme. TERVETULOA !

Lisää tietoa lionstoiminnasta saat www.lions.fi

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter