Kokoukset

 

 

Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF)

 

Säätiö työskentelee joka päivä täyttääkseen tehtävämme: "Tukea lionsklubien ja kumppaneiden toimintaa, kun ne palvelevat yhteisöjä paikallisesti ja maailmanlaajuisesti sekä luovat toivoa ja vaikuttavat elämiin humanitaaristen palveluhankkeiden ja -apurahojen välityksellä."

Siitä lähtien, kun säätiö perustettiin vuonna 1968, olemme pyrkineet tukemaan lionien humanitaarisia palvelutavoitteita kaikkialla maailmassa myöntämällä yli 12 000 apurahaa yhteisarvoltaan yli 900 miljoonaa dollaria neljällä painopistealueella, jotka ovat näkö, nuoriso, suurtuhohätäapu ja muu humanitaarinen työ.

Me annamme näkökyvyn. LCIF antaa näön puutteenalaisille kaikkialla maailmassa kamppailemalla silmäsairauksia vastaan, parantamalla näönhoidon tarjontaa infrastruktuuria rakentamalla, kasvattamalla koulutettujen näönhoidon ammattilaisten lukumäärää ja tekemällä näönhoidosta entistä oikeudenmukaisempaa ja pysyvämpää.

Me tuemme nuoria. Kaikki nuoret ansaitsevat saada koulutuksen, tuntea että heistä välitetään ja kokea terveellistä kehitystä, jotta he saavat tilaisuuden saavuttaa unelmansa. Rakentavan Lions-Quest-nuorisokehitysohjelmamme avulla LCIF auttaa lapsia oppimaan yhteistyötä, tekemään myönteisiä päätöksiä ja palvelemaan paikkakuntiaan. Lisäksi säätiö tukee nuoria rakentamalla kouluja, nuorisokeskuksia ja ammattikoulutuskeskuksia.

Me annamme hätäapua. Lionit ovat usein ensimmäisten joukossa paikalla suurtuhon jälkeen antamassa hätäapua, ja säätiön tuki on siellä heidän kanssaan. Autamme tuhoutuneita yhteisöjä selviämään suurtuhojen jälkeen ja tuomme toivoa auttamalla pitkäaikaisessa asuntojen ja elämien jälleenrakennustyössä.

Me täytämme humanitaarisia tarpeita. Tuhkarokon ja diabeteksen tapaisia maailmanlaajuisia terveysongelmia vastaan kamppailemisesta vammaisten auttamiseen, jotta he voivat viettää itsenäisempää ja tyydyttävämpää elämää, LCIF on omistautunut erilaisille humanitaarisiin palveluhankkeille. Säätiö kehittää ja laajentaa jatkuvasti ohjelmia, joilla palvellaan maailmalla paljastuvia tarpeita

 
 
*********************************************************************************************************

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter