Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Pirkkala / Pirkattaret -klubin nettisivuille

 

Kausi 2017-2018 on alkanut aurinkoisissa merkeissä. Klubi-iltamme on kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17.30. Kokouspaikka vaihtelee, joten seuraa kalenteriamme.

 

 

NUORET SUOMALAISIN SÄVELIN -Konsertti on osa SUOMI100 -tapahtumia.

Pirkattaret järjestää yhteistyössä LC Tampere/Wivi Lönnin ja Pirkanmaan Musiikkiopiston Nuoret suomalaisin sävelin -konsertin 15.11.2017, klo 18.30 Konsun salissa (Tre).

Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret soittajat ja laulajat tarjoilevat värikkään kattauksen suomalaista musiikkia itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi. Mukana ovat mm. puhallinorkesteri Windus III, Nuorisokuoro Sympaatti, Juniorijouset, Junior Big Band sekä kanteleyhtye Trio Sonorous - eli lähes 200 nuorta esiintyjää!

Liput tapahtumaan ovat myynnissä NYT. Aikuiset 15 €/kpl ja lapset 10 €/kpl, sisältäen väliaikatarjoilun ja käsiohjelman. Lippuja voit tilata klubistamme, esim. sähköpostilla: LCPirkattaret@outlook.com. 

 

Klubimme sähköpostiosoite muissa, kuin konserttiasioissa, on: pirkkala.pirkattaret(at)lions.fi

 

Webmaster: Heli Riikonen

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter