Kokoukset

Tervetuloa Lions Club Oulu / Pokkitörmän sivuille!

Löytyykö sinun sisältäsi leijona? Jos tunnet, että voit antaa muutaman tunnin kuukaudessa yhteisösi hyväksi, olet leijona-ainesta. Toiminta ei vaadi sinulta oppiarvoa, asemaa tai suuria omaisuuksia lahjoitettavaksi - ainoastaan aikaa muiden auttamiseen ja leijonahengen vaalimiseen. Auttamistyömme kohderyhmää ovat lapset ja nuoret, seniorit sekä vammaiset.

Klubimme on ns. yhteisklubi, eli jäseninä on niin naisia kuin miehiä. Jäsentemme ikähaitari on 38-vuotiaasta liki yhdeksänkymppiseen, mutta toimintaan on mahdollista osallistua kaikkien täysi-ikäisten. Jos jäsenyys kiinnostaa sinua, olet tervetullut tutustumaan klubimme toimintaan.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa joko pitämällä klubikokouksen Ravintola Rauhalassa (Mannenkatu 1) kuukauden 1. tiistaina, tekemällä tutustumisvierailun jonkun toisen järjestön / yrityksen / toimijan luokse tai järjestämällä jonkin oman palveluaktiviteetin. Jos olet kiinnostunut tulemaan paikalle, ota yhteyttä presidenttiimme Elsi Salovaaraan, puh. 044 970 3183, elsi.salovaara@lions.fi.

Jokaisen klubin toiminta on omannäköistä, ja jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen. Monista piintyneistä mielikuvista poiketen lionsklubit eivät ole salaseuroja tai herrakerhoja, jossa pönötetään sikari suussa. Tervetuloa mukaan!

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter