Kokoukset


Lions Club Liperi ry

Lintutornilla

Kotimaan nro 97

Kansainvälinen numero 4027020713

Perustamispäivä 25.3.1957

Charter Night 20.10.1957

Presidentti: Tero Kuittinen

 

Klubimme arvot

Palvelualttius

"Olemme valmiita auttamaan avun tarvitsijoita. Osallistumme yhteisvoimin ja aktiivisesti palveluaktiviteettien toimeenpanoon."

Lions-henki

"Haluamme kokoontua ja viettää aikaa yhdessä. Viihdymme Lions-toiminnan eri muotojen piirissä niin muita palvellessa kuin itseämme viihdyttäen."

Nuorison tulevaisuus

"Edistämme nuorten kasvamista yhteiskunnan jäseniksi ja sen aktiivisiksi toimijoiksi."

 

AJANKOHTAISTA

Kauden viimeinen kokoontuminen Rantamakasiinin rannassa - luvassa ongintaa

Kausi alkaa olla lopuillaan. Toukokuun klubikokoontuminen pidetään 20.5. klo 18.00 alkaen Rantamakasiinin rannassa. Luvassa on ongintaa ja tarjolla on omakustanteinen iltapala.

Tervetuloa!

Jyrki

Kuvia kuluneelta kaudelta. Kuvat: Tarmo Nenonen, Kirsi Kosonen

 

 

 

 

 

Teuvolle piirisökön pronssia!

Martikaisen Teuvo edusti LC Liperiä menestyksekkäästi lions-sökön piirinmestaruusturnauksessa Kiihtelysvaarassa.

Vielä ennen viimeistä jakoa vahvasti mestaruudessa kiinni ollut Teuvo sijoittui
lopulta pronssille.

Erittäin mielenkiintoisesta viimeisestä kierroksesta kuultaneen lisää viimeistään tulevassa klubin pikkujoulussa...

Mestaruuden korjasi jo toisen kerran peräkkäin LC Pyhäselän Aulis Kinnunen, toiseksi pelasi (entinen klubiveljemme) Matti Kanninen (LC Kiihtelysvaara).

LC Liperin III joukkue Teuvo Martikainen, Pentti Hämäläinen, Vesa Sorsa joukkueistamme paras viidennellä sijallaan. Teuvoa lukuun ottamatta meistä muita ei välieriä pitemmälle.

Onnittelut menestyjälle!

Raportoijana Tarmo

 

Kausi käyntiin - kokoontumispaikka vaihtui!

Uusi kausi polkaistiin käyntiin 20. elokuuta parinkymmenen veljen voimin. Yllätyksenä tuli eteemme se, että vanha kokoontumispaikka ravintola Olivia menee kiinni.

Päätimme vaihtaa kokoontumispaikan Ravintola Lipstikkaan, jossa kaksi kylän muutakin klubia pitävät kokouksensa.

Ruokailu alkaa klo 18.00 ja kokous klo 18.30. Yrittäjän kanssa on sovittu, että ruokalistalla on hieman kevyempää syötävää kuin aiemmin. Syyskuussa tarjolla on lohikeittoa.

Ensimmäinen hallituksen kokous pidetään torstaina 11.9.2014 klo 18.00 palolaitoksella Liperin kirkonkylällä. Pähkäilemme mm. sitä, miten saamme kerättyä rahaa klubin kassaan tulevalla kaudella.

Syyskuun kuukausikokous on keskiviikkona 17.9.2014.

Terkuin

sihteeri Jyrki

 

Kausi alkaa - kokoonnumme keskiviikkona 20.8.2014

Kesälomat on vietelty, ja on aika laittaa alulle tuleva toimintakausi. Kokoonnumme keskiviikkona 20.8.2014 klo 18.00 Rantamakasiinilla. Tarjolla on kahvia ja pullaa.

Suunnitellaan yhdessä tulevan kauden toimintaa - hihkaise täällä siis ajatuksesi ilmoille.

Tervetuloa!

Presidentti Tero & sihteeri Jyrki

 

Helmikuun yhteiskokous kimppavoimistelujen merkeissä ;)

Kuva: Tarmo Nenonen

 

Joulukuun kokous Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa

Joulukuun kokous Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa

Joulukuun 2013 kuukausikokousta vietettiin Joensuussa, ja samalla kyläiltiin Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa (ylempi kuva). Isäntänä toimi itseoikeutetusti maakuntajohtaja Pentti Hyttinen (alempi kuva). Lisää tunnelmakuvia kuvagalleriassa. Kuvat: Tarmo Nenonen

 

Kausi alkaa - tiistaina 20.8. Rantamakasiinille!

LC Liperin toimintakausi polkaistaan käyntiin tiistaina 20.8.2013 klo 18. Kokoontumispaikka on Rantamakasiini, jossa pidämme kauden ensimmäisen kokouksen. Teemana on tulevan kauden tarkempi suunnittelu.

Ruokailumahdollisuutta ei tällä kertaa ole, mutta tarjolla on kahvi/ tee ja suolainen kahvileipä. Maksu on 5 euroa.

Toivotamme kaikkiklubiveljet tervetulleiksi aloittamaan uutta toimintakautta!

Terveisin

Presidentti ja sihteeri

 

Frisbeegolf-korit nousevat Nopsakin maastoon - kohta pääsee kokeilemaan!

Ensimmäisen korin pystytys vaatii pientä sottailua. Suunnittelemassa veljet Vesa Haarala, Vesa Sorsa, sekä Esko Siitonen ja Rauno Pelkonen. Kuva: Jyrki Utriainen

Torstaina 16.5.2013 kerääntyi lupsakka talkooporukka Liperin kirkonkylän kupeeseen, vanhalle soramontulle, missä myös kuntopolku ja talviset hiihtoladut kulkevat. Tänne Nopsakin alueelle talkoolaiset alkoivat rakentaa ennalta suunniteltua frisbeegolf-rataa.

Toukokuun loppuun mennessä montulla on 9 maalikoria sisältävä rata pystyssä ja pelattavissa. Projektivastaava, veli Rauno Pelkonen lupaili paikalle näyttäviä avajaisia. Jäämme odottelemaan ;)

- Jyrki Utriainen

Ensimmäinen kori on pystyssä - ja pitäähän se testata! Sama porukka koittelee taitojaan. Heittovuorossa veli Esko Siitonen. Kuva: Jyrki Utriainen.

 

Perinteinen kolmen klubin pilkkikisa - järjestelyvuorossa LC Liperi Kiessit

 

Kuvateksti: LC Liperi oli joukkuekilpailussa jälleen ylivoimainen. Joukkueen kalastajat: Jaakko Helminen (vas.), Erkki Tiainen ja Heikki Siltanen. Kuva: Tarmo Nenonen.

Sää pilkkijöille oli aurinkoinen, mutta pohjoistuuli hieman viilensi tunnelmaa. Kirkkaalla kelillä kala söi tosi huonosti: vain taidokkaimmat saivat saalista.

Kisan voittaja Erkki Tiainen onnistui pujottelemaan avannosta ylös noin puolen kilon hauen, jolla varmisti voiton. Siltaset; Heikki miehissä ja Tuula naisissa, menestyivät perinteiseen tapaan hyvin.
 
- Tarmo Nenonen
 
 
 

Lassi on kauden sököMESTARI!

LC Liperin sökömestaruus 2012-2013 ratkaistiin maaliskuun kuukausikokouksen päätteeksi. Erittäin tiukan ja

tasaväkisen väännön voitti Pietarisen Lassi. Klubin tulos oli 45 € (35€

ilmoittautumismaksuista ja 10 € pottirahoista).

Mestari oli tulokseensa tyytyväinen. Ja kuten huomaatte, pelimiesten väliset erot olivat äärimmäisen pienet.  Suurin voittaja oli klubi, jonka kassaan kertyi ilmoittautumismaksuista ja pottirahoista 45 euroa.

 

1) Lauri Pietarinen 57,60

2) Kauko Sorjonen 54,90

3) Juhani Kosonen 53,00

4) Rauno Pelkonen 52,90

5) Tarmo Nenonen 50,20

6) Mauri J Vänttinen 46,00

7) Pentti Hämäläinen 38,40

 

Viimeisen jaon vitsaukset

Kuvateksti: Tarmon ilme ei ollut erityisen tyytyväinen, vaikka muutaman vuoden takainen SM-pronssi kirkastuikin nyt hopeaksi. Mestaruus oli harmittavan lähellä.

Jos Kiihtelyksessä järjestetyssä Lions-liiton SM-sökössä ei olisi pelattu viimeistä jakoa, mestaruus ja tulevien kisojen järjestämisoikeus olisivat nyt Liperissä. SM-hopeaansa edelleen tyytymätön Tarmo Nenonen näytti jo varmalta mestarilta, mutta monen aiemman vuoden tapaan mitalit jaettiin vasta pillin vihellyksen jälkeen.

Päätöskierroksen nokitukset käänsivät mestaruuden LC Joensuu Puukellon veteraanille Paavo Saviarolle runsaan kuuden euron erotuksella.

- Ainoa oikea tapa olisi ollut jättäytyä kokonaan pois viimeisestä jaosta. Taktiikka ei houkutellut, kun itsellä oli kolmen kortin jälkeen pöydän paras peli (jätkäpari). Voitto meni lopulta kaksille pienille pareille, hopeamitalisti tuumii.

Sekä SM- että piirisökössä seuraavan kauden järjestämisoikeuden saa henkilökohtaisen finaalin voittajan klubi. Yleensä turnausten tuotto on ollut järjestäjille iloinen yllätys.

Kisoja tähän asti hallinnut LC Kiihtelysvaara jätettiin ilman mitalia, sillä pronssi matkasi Hartolaan Timo Hartolan mukana.

Joukkuemestaruuden voitti LC Kontiolahti . Liperin kakkosjoukkue (Rauno Pelkonen, Tarmo Nenonen, Kauko Sorjonen) sijoittui neljänneksi häviten pronssimitalit parin euron verran.

Kuvateksti: Klubilla oli erinomainen menestys turnauksen arvonnassa. Pelkosen Rauno kävi pokkaamassa palkinnon useampaan kertaan, ja lapin hatusta riitti hauskuutta kotiinkin vietäväksi.

Tuloksia: 1) Paavo Saviaro LC Joensuu Puukello 173,1, 2) Tarmo Nenonen LC Liperi 166,8, 3) Timo Rantanen LC Hartola 105,4, 4) Juha Volotinen LC Kiihtelysvaara 102,3, 5) Jouni Neuvonen LC Hartola 36,4, 6) Markku Kuitunen LC Kiihtelysvaara 31,3, 7) Juha-Pekka Puhakka LC Rääkkylä 23,5, 8) Jouko Mattlar LC Joensuu/Puukello 0,2.

Joukkuekilpailu: 1) LC Kontiolahti (Aimo Kontturi, Marko Puustinen, Matti Räsänen) 259,8, 2) LC Kiihtelysvaara 239,4, 3) LC Tuupovaara 225,6, 4) LC Liperi II (Rauno Pelkonen, Tarmo Nenonen, Kauko Sorjonen) 222,9, 5) LC Hartola 201,3, 6) LC Kiihtelysvaara 187,2, 7) LC Liperi III (Lauri Pietarinen, Hannu Virolainen) 160,4, 8) LC Liperi I (Teuvo Martikainen, Pentti Hämäläinen, Juhani Kosonen) 144,4. Mukana 20 joukkuetta ja 53 pelaajaa.

- Tarmo Nenonen

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter