Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Liedon Lions Clubin kotisivuille!

Aurajokilaakso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieto on voimakkaasti kasvava, yritteliäs kunta. Kunnan kannustava ja joustava suhtautuminen yrittäjiin näkyy myös käytännössä, mm. kaavoituksessa ja lupapolitiikassa yritysten tarpeet on otettu hyvin huomioon. Lieto valittiin Suomen yritysystävällisimmäksi kunnaksi vuonna 2011.

Liedossa eletään hyvää ja kokonaisvaltaista elämää. Työn vastapainona arvostetaan yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa, ja se näkyy myös kunnan päätöksenteossa. Huolimatta siitä, että kunta on hyvin edistyksellinen, löytyy aina osa-alueita niin vanhus kuin nuorisotyössäkin sekä kulttuurin alalla, joissa tarvitaan myös kolmannen sektorin panoksia. Juuri tässä on Lions-järjestöllä oma tehtävänsä.

Lieto-viiri on kotitalon ylpeys ja tekee juhlapäivästä ikimuistoisen! Se on myös erinomainen lahja niin taloon kuin mökillekin.

Tiedustelut: Ismo Takala puh 040 7658541, e-mail ismo.takala@gmail.com tai lieto@lions.fi

LAUANTAIN TOIVOTUT

Turun Sotaveteraanisoittajat esittävät Lauantain toivotut -radio-ohjelman suosituimpia kappaleita 82 vuoden ajalta. Solisteina Pertti Keihäs ja orkesterin omat laulajat. Johtaa Reijo Ahola Juontajana Pertti Keihäs.

Liedon kunnantalo, valtuustosali 8.4.2017 klo 15.00

Liput 20 euroa. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu ennen konsertin alkua klo 14.00 alkaen. Ennakkomyynti: Liedon Q-kirjakauppa ja Liedon Lionsklubin jäsenet.

Konsertin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Suomen Lions-liiton valtakunnalliseen Punainen Sulka -keräykseen maamme nuorison paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Konsertin järjestää Lions Club Lieto.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter