Möten

Barnbidraget 2017

Lions fyller 100 år och med anledning av detta så genomförde vi en konsert på Landskrona Teater. Initiativtagare till detta är vår medlem Göran Andersson. Konserten innehåller två föreställningar. På fm är det en barnföreställning med Sander o Gander och den var i stort sätt utsåld och barnen höll på att riva teatern. På em var det dags för en vuxenföreställning med Sammelsurium, en blandning av olika artister där alla ställde upp GRATIS. Det blev en alltigenom lyckad lördag och allt överskott går till Lions Forskningsfond Skåne med öronmärkning "Barncancerforskning" Ett stort tack till alla som gjorde detta möjligt. Text och foto Hans Eriksson

 

Höstkonsert 2017

Årets konsert, med Hasse Andersson & S:t Mikael Gospel blev en mycket trevlig tillställning i Sofia Albertina kyrka, vi tackar våra sponsorer, svenska kyrkan i landskrona och besökare. Välkomna åter nästa år!

Fler högupplösta bilder finns på vår facebooksida

https://www.facebook.com/Lions-Club-Landskrona-314443002040390/

Sekreteraren

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter