Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Lahti Facebookissa  ja Twitterissä .

 

 

 

Lions Club Lahti tietosuojaseloste 2018

 

Tutustu kauden  toimintasuunnitelmaan ja toimihenkilöihin. Toimintaansa kehittämällä ja uudistumalla Lions Club Lahti tekee hyvää ja palvelee nyt ja tulevaisuudessa.

Lions Club Lahti ry:n luovutti 1 000 euron avustuksen Irti Huumeista ry:n vapaaehtoisten tukihenkilöiden arvokkaan työn tukemiseksi. 
Avustuksen vastaanotti tukihenkilötoiminnan ohjaaja Pasi Tuomaila ja avustuksen luovutti Lion presidentti Pauli Jokela.

LC Lahti klubi vastasi partiotaitokilpailujen, Leon lenkki ja Hilkan kilpa, yhden rastin järjestelyistä.
Litti -rastilla oli mukana leijonia ja partiolaisia ja partiolaisleijonia. Jalkapalloaiheinen tehtävä tuli organisoitua ja tuomaroitua mallikkaasti. Kisatehtävän välineistö lahjoitetaan edelleen eteepäin lahtelaisen jalkapallon junioritoimintaan FC Reippaalle ja FC Kuusysille sekä Multicultille, joka tekee arvokasta työtä monikulttuurisen nuorisotyön puolesta.
Kiitos mukana olleille ja kiitos kuuluu myös Ollapa Pallo -projektille


Lions Club Lahti myi peflettejä Lahtelaisen nuorisotyön hyväksi

Klubin aktiviteettina Salpausselän kisat on ollut mekittävässä roolissa aina vuodesta 1964. Silloin aloitettiin Sakari Kuusion presidenttikaudella ja Gerdt Starkjohannin ideoimana myydä arpoja Salpausselän kisoihin. Myyntikohde oli kisojen ison mäen pisin hyppy. Lahden hiihtoseura suhtautui asiaan myönteisesti ja klubi aina vuosittain antoi stipendiä LHS:n nuorisotyön hyväksi. Kovia arvanmyyjiä olivat Tuulikki ja Aatos Vuola sekä MM-vuonna 2001 Matti Haapoja, joka myi yksin enemmän arpoja kuin muut veljet yhteensä eli 1130 kappaletta arpoja. Arpajaislain muutos lopetti arvaustoiminnan vuonna 2002. Se oli klubille takaisku.

Kisa-arvan tilalle klubi sai taas Salpausselän kisojen myötävaikutuksella istuinpeflettien myynnin kisojen aikana. Pefletti aktiviteettiin saatiin aina vuosittain 12-15 veljeä ja olipa Viron veljiä ja leidejäkin myymässä vireaana parina vuotena. Peflettien myynto on ollut mieluisa aktiviteetti, sillä silloin samalla voi seurata toisella silmällä myös itse kisoja. Peflettiaktiviteetti on jatkunut vuodesta 2003 lähtien ja sillä on saatu huomattava määrä tuloja palvelutehtävää varten. Tänä vuonna Klubi antaa LHS:n nuoritoimintaan 1350,00 € summan kohdistuen hiihdon Hopeasompaikäisten leiritoiminnan tukemiseen. (Matti Haapoja, Näiden aktiviteettien puuhaveli vuodesta 1992 lähtien)


Lapset Linnanmäelle - aktiviteetti toteutettiin jo 25. kertaa 26.5.2014. Lue lisää aktiviteetista ja sen historiasta Simo Nurmisen raportista.


Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubiorganisaatio. Meillä on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 45 000 klubissa yli 206 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

Lisätietoja lionsklubeista saat osoitteesta http://www.lions.fi/ 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter