Kokoukset
Jäsenet

LIONS CLUB KUORTANE

Kuortaneen Lions - klubi toimii Etelä-Pohjanmaalla, luonnon kauniin Kuortanejärven rantamaisemissa.  Klubin toimintaan kuuluu Kuortanelaisen ikiaikaisen perinteen vaaliminen; tervanpoltto.

Tervaa on poltettu seudulla jo 1700 -luvulta lähtien ja kenties aikaisemminkin ja klubin toiminnan yhtenä tarkoituksena on siirtää tätä jaloa taitoa eteenpäin jälkipolville.

Muutoin Kuortaneen Lions-Klubi toimii kuten muutkin klubit maassamme.  Avustamme rahallisesti tai aineellisesti apua tarvitsevia ja noudatamme Lions-toiminnan periaatteita.  Klubimme jäsenet ovat monen eri ammattikunnan edustajia kädentaitajista virkamiehiin.  Jäsenten muodostama sekalainen joukko on vahvuutemme.  Osaajia löytyy hommaan kuin hommaan!

Tervahautaa poltetaan jälleen kesällä 2016, Tervetuloa haistelemaan perinnettä Kuortaneelle!

Linkkejä:

http://www.kuortane.fi/

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tervahauta

 

JÄÄRAVIT 2016

JÄÄRAVIT ON SÄÄOLOSUHTEIDEN VUOKSI PERUTTU!

LC-Kuortane ja Kuortaneen Hevosjalostusyhdistys ovat pahoillaan tilanteesta ja kiittävät valmisteluvaiheessa mukana olleita aktiivisia jäseniä sekä mainostajia!

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter