Kokoukset

Pelimannikuningas Matti Haudanmaan patsasLC Kortesjärvi

Kortesjärvi, Kauhavan kaupunkiin kuuluva Eteläpohjalainen järvien kaunistama kaupunginosa tunnetaan parhaiten Jääkäreistä, pelimannikuningas Matti Haudanmaasta sekä kauniista puukirkosta.

Kuntaliitoksesta huolimatta LC  Kortesjärvi on säilynyt elinvoimaisena, palvellen lähiyhteisöään kuten se on tehnyt jo lähes 40 kuluneen vuoden aikana.

Matti Haudanmaan viitoittamaa musiikkiperinnettä pidetään yllä monin eri tavoin. Paikkakunnalla toimii useita musiikkiryhmiä ja nuorisoseurat niinikään ylläpitävät erilaisia kulttuuriperinteitä. Jääkärimuseossa saa käsityksen jääkärien eri vaiheista ja kirkkopihassa on Kauko Räsäsen vuonna 1958 veistämä Jääkäripatsas ja Osuuspankin edessä entisen etappitalon, Suomelan kevarin muistokivi.

Tätä historiallista taustaa vasten perustettiin Lions Club Kortesjävi 23.4. 1973. Charter Night - juhlaa vietettiin 7.4. 1973

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter