Möten

Aktuellt 2018

Svenskt Grand National

Lördagen den 16 juni går Svenskt Grand National av stapeln. Ta chansen att njuta av kapplöpning på högsta internationella nivå på natursköna Österängen i Strömsholm! En garanterad familjefest för stora och små.

Lions är självklart på plats för att bidra till att dagen blir så fantastisk som den ska vara. Vi kommer att ha tre försäljningsplatser på tävlingsområdet där vi erbjuder kaffe, korv, hamburgare m.m. till bra priser. Allt överskott går oavkortat till välgörande ändamål!

 

Midsommarfirande på Koängen, Strömsholm

Midsommarafton 13-16 ordnar Lions Club Kolbäck traditionellt midsommarfirande.
Lekar och dans kring midsommarstången, musikuppträdande, stipendieutdelning.
Ponnyridning, Fiskdamm, Tårthjul, Chokladhjul, Lotteri,
Kaffe, Korv, Hamburgare, Läsk, Glass, Godis.
Välkomna!

 

 

 

Midsommarfirande Koängen, Strömsholm

 

Lions 100 år

Lions Club Kolbäck bildades 1966. Vi samlar in medel på våra olika aktiviteter, t.ex. midsommarfirande på Koängen Strömsholm, inventering på Jula, bössinsamlingar. Alla insamlade pengar går oavkortat till välgörande ändamål.

Lions bildades 1917 i Chicago USA och kom till Europa 1948 då Lions Club Stockholm bildades. Lions är politiskt och religiöst neutralt men fördömer våld och förtryck i alla dess former.
Lions är en av världens största hjälporganisationer.

 

Stöd Lions Club Kolbäck:

Besök oss på Facebook

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter