Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa kotisivuillemme!

LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/Nice on Kirkkonummella jo 10 vuotta toiminut naisleijonaklubi. Meitä on mukana kolmisenkymmentä eri aloja edustavaa naista ja kokoonnumme kuukausittain klubi-illan merkeissä. Lions-toiminta on mukava tapa verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin. Toimintakauden aikana järjestämme erilaisia aktiviteetteja, joista osalla keräämme varoja hyväntekeväisyystoimintaan ja osa on tarjoamaamme toimintaa kohderyhmillemme.

Klubin hyväntekeväisyystoiminnan kohderyhmänä ovat kirkkonummelaiset lapsiperheet ja nuoret. Autamme avun tarpeessa olevia lapsiperheitä mm. kunnan sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön kautta.

Tuemme kirkkonummelaisia päiväkoteja, kouluja ja yhdistyksiä sekä järjestämme maksuttomia perhetapahtumia, joista esimerkkeinä mm. Winter Day -talvitapahtumat vuosina 2005-2009, Lastentapahtumat vuosina 2010-11, sirkusvierailu lastenkotien kanssa 2010 sekä Kirkkonummen Kyky -kilpailu 2013. Klubimme on lähettänyt alueemme nuoria kansainväliseen nuorisovaihtoon. Lisäksi olemme järjestäneet Joulun Lahja -konsertin vuosina 2004-2010 sekä osallistuneet kotimaisiin ja kansainvälisiin Lions-projekteihin kuten Punainen Sulka ja Sight First. Klubillamme on myös ollut kummilapsi Sri Lankassa vuodesta 2004 lähtien.

Löydät meidät myös facebookista.

* * *

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter