Kokoukset
Jäsenet

"Loppiaistanssit"  Kustaa Adolf-kodissa 2018

Tammikuisena lauantaina Kellokosken Kustaa Adolf-kodissa järjestettiin ohjelmalliset tanssiaiset kolmen toimijan voimin. Lc Kellokoski/Annat vastasivat tilaisuuden järjestelyistä, LC Kellokosken jäsenet osallistuivat tanssittajina ja rahoitus tuli yrittäjä Teija Kesäläiseltä lahjoituksena Falltex- run tapahtumasta.

Tanssiaisiltapäivän juonsi Annojen ensimmäinen varapresidentti Soile Niittymäki. Tilaisuus alkoi kahvitarjoilulla, johon Annat olivat valmistaneet erilaisia voileipiä ja herkullista vadelma-kermakakkua. Kahvien lomassa oli aikaa seurustella ja tutustua uusiin ihmisiin. Tilaisuudessahan oli myös vanhuksia Kustaa Adolf-kodin ulkopuolelta. Taikuri Valtteri toi esityksellään ohjemaan jännitystä tekemällä huikeita taikatemppuja. Tanssiaisissa pistettiin jalkaa koreasti hanurimusiikin tahdissa. Naisvaltaista yleisöä tanssitti ahkerasti herrat LC Kellokoskesta.

Jouluinen puurojuhla Kustaa Adolf-kodissa

Lc Kellokoski/Annat järjestivät jouluisen puurojuhlan Kustaa Adolf-kodissa. Harmaasta säästä huolimatta iltapäivä oli täynnä joulun tunnelmaa. 

Tilaisuus alkoi juhlavasti, kun Kellokosken koulun Visertäjät-kuoro lauloi suomen juhlavuoteen sopivan Finlandia-hymnin. Iltapäivän aikana seniorit saivat kuulla useita joululauluja, niin tuttuja kuin hieman vieraampiakin. 

Annat olivat valmistaneet iltapäivän tilaisuuteen perinteistä tarjottavaa, glögiä, pipareita, riisipuuroa, luumu-rusinakeittoa, kahvia ja joulupullia. Tarinointi herkkuja nauttien ja Visertäjien esityksiä kuunnellen oli nautinnollista ja tyytyväisyys sekä iloisuus paistoi tilaisuuteen osallistuneiden senioreiden kasvoilta. Lopuksi jokainen sai vielä amarylliksen tuomaan jouluiloa.

Tilaisuus järjestettiin Falltex run tapahtuman lahjoituksen varoilla.

Lc Kellokoski/Annat Joulutorilla

Syyskauden toiminnan painopiste oli osallistuminen paikallisiin Joulumarkkinoihin 3.12.17. Annat askartelivat syksyn aikana helmistä erilaisia koruja, huovuttivat koriste- ja käyttöesineitä sekä valmistivat koristeellisia havuseppeleitä. Viime hetken töihin kuului monenlaisten leipomusten valmistus.

Sateisesta säästä huolimatta Annojen teltalla oli vilkasta ja leivonnaiset myytiin loppuun, askartelutkin tekivät hyvin kauppansa.Perinteiseen tapaan Lumikuningatar oli paikalla ja tarjoili glögiä ja pipareita.

Tilaisuudessa palkittiin myös vuoden ”Anna”. Tänä vuonna valituksi tuli Kellokosken aluepastori Sini Honkanen, jonka kanssa Annat ovat toteuttaneet yhdessä mm Annojen kirkkopyhä aktiviteettia.

 

SYVÄLAHDEN TAIDEPOLKU KELLOKOSKELLE

Kalastuskauden avajaisissa lauantaina 27.5.2017 avattiin LC Kellokoski/Annojen koordinoima Syvälahden Taidepolku. Taidepolulla on innovatiivisia kellokoskelaisten yhteisöjen valmistamia ympäristö-taideteoksia.  Polku kulkee joen varressa olevan uimarannan ja Omenalahden sillan välisellä alueella. Kunta on kunnostanut alueen perusteellisesti ja sen varrelle on tehty muutamia levähdyspaikkoja kauniiden jokimaisemien ääreen.  Kellokosken Yrittäjät on sponsoroinut infotaulut valmiiden töiden esittelyyn  Polku on Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi toteutettu ympäristöprojekti ja juhlistaa myös Lions-järjestön 100-vuotista taivalta. Teokset ovat esillä ainakin syksyyn asti. 

ELÄ – NAUTI – HEHKU – pitkää ikää ja energiaa Suoliston ja Vatsan Hyvinvoinnin Merkitys Terveydelle

Miten ja millä keinoilla tämän kaiken voi saavuttaa?  Tietoa, ohjeita ja vastauksia oli luvassa runsain mitoin ja todellisella asiantuntemuksella torstaina 18.5.2017  Järvenpäätalossa.  Estradin otti silloin haltuunsa Terveyden Avaimet – radio-ohjelmasta tuttu, funktionaalisen lääketieteen ja ravitsemuksen asiantuntija, tekniikan lisensiaatti Paula Heinonen.

Annat järjesti tilaisuuden osana Punainen Sulka varainkeräyskampanjaa. Sali oli lähes loppuunmyyty ja yleisö sai runsaasti tietoa suoliston merkityksestä teveydelle. Paula Heinonen luennoi innostavasti ja asiantuntevasti aiheesta

 

 LC KELLOKOSKI/ANNAT JUHLI 10 V. CHARTER NIGHT JUHLAANSA 11.3.2017

 LC Kellokoski/Annat vietti 10 v. Charter Night juhlaansa 11.3.2017. Juhlapaikkana oli ravintola Uusi Vanhis Vanhankylänniemessä  Järvenpäässä.  Tervetuliaismaljojen jälkeen laulettiin Leijonahenki,  jonka säesti  illan kutsuvieraista Tapani Rahko.  Sen jälkeen vieraat johdateltiin Vanhankylän kartanon historiaan aina 1600- luvulle Ståhlhane suvun aikaan ja sieltä kartanon 1800- luvun kukoistuskauden kautta nykypäivään. Esitelmän oli laatinut klubin tiedotussihteeri Eeva Lassander .

Opasleijonamme Helena Rahko  piti juhlapuheen ja korosti puheessaan Lions-järjestön roolia palvetyön ohella myös rauhan järjestönä.  Viisaita sanoja mieleen painettavaksi ja työstettäväksi nykyisessä maailman tilanteessa.

Juhlassa Annat sai uuden Melvin Jones jäsenen Kirsi Suikkasen.  Kirsi on toiminut presidenttikautensa lisäksi rahastonhoitajana. Hän on kehittänyt klubille  Annojen kirkkopyhä aktiviteetin,  jota vietetään toukokuussa ja tuonut Annoihin kolme uutta jäsentä.  Kirsi on aina innokkaasti mukana Annojen tapahtumissa ja niiden järjestämisessä. Tulevalla kaudella Kirsi ottaa uuden askeleen ”lions-urallaan”  piirihallituksessa. 

 Lisäksi palkittiin Annoja 10- ja 5-vuotis-palvelusta järjestössä ja charter-presidentti Merjalle Gratschewille  ojennettiin   lions-liiton I-ruusukkeen ansiomerkki.  Annojen standardeja jaettiin 9 kpl kiitokseksi erilaisista ansioista klubissa. Tilaisuudessa julkistettiin myös Annojen 10-vuotis-historiikki ja kuultiin sanoin ja kuvin muisteluita klubin 10-vuotistaipaleelta. Ilona Erämaa Järvenpään Lukion musiikkilinjalta musisoi juhlassa.

 Illan menuksi juhlatoimikunta oli valinnut Menu Åströmin. Salattipöydän lisäksi saatiin karitsan potkaa, kukkakaalipyrettä ja paahdettuja uunijuureksia. Herkullisen aterian kruunasi kartanon suklaamousse marjojen kanssa. Valinta oli onnistunut ja muutenkin Vanhiksen tiimi  palveli iloisesti ja avuliaasti juhlaväkeä.

 

PuSu-ILTAMAT OHKOLAN NUORISOSEURANTALOLLA 12.11.2016

Punainen Sulka varainkeräyskampanjan merkeissä Annat järjesti 12.11.2016 PuSu- Iltamat Ohkolan Nuorisoseurantalolla yhteistyössä LC Kellokosken kanssa. Iltamat oli tarkoitettu koko perheelle ja ohjelmassa oli mm Hyökännummen neljäsluokkalaisten musiikkiesitys ja taikuri Valtteri vauhdissa.  Erähenkisen tietokilpailun järjesti Ohkolan eräkerho.  Huutokaupan  veti sulkalähettiläs Esa Niemi (Niemi Palvelut Oy) ja huudettavana oli pakkakuntalaisilta lahjoituksena saatua hyvää vanhaa ja uutta tavaraa. Kuten Antti Kaikkosen käsipainot, Satu Taiveahon iltapuku, sairaalan lahjoittama ryijy sekä Kinuskillan täytekakku ja paljon muuta. Arpajaisissa oli myös  mahdollisuus voittaa mukavia palkintoja.  Buffetti oli auki koko illan ja tarjolla oli sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Illan kruunasi tietysti tanssi ja musiikista vastasi järvenpääläinen Arto Pesonen &  Kokotahti yhtye teemallaan: Tunnetta, taitoa ja tyyliä. 

Iltamissa oli mukava tunnelma, mutta väkeä olisi saanut olla runsaammin.

FALLTEX RUN KELLOKOSKELLA 13.08.2016

Falltex Run  juoksutapahtuma järjestettiin 13.8. 2016 Kellokoskella jo neljännen kerran. Urheiluvaatteiden maahantuoja ja verkkokauppa sekä urheilu- ja liikuntatapahtumien järjestäjä Falltex on ideoinut tämän hyväntekeväisyysjuoksun. Tällä kertaa Falltex teki yhteistyötä Lions klubi Kellokoski/Annat kanssa. Annojen kautta tilaisuuden tuotto ohjattiin paikkakunnan yksinäisten vanhusten virkistäytymiseen.

Falltex ja Annat kiittävät kaikkia juoksutapahtumaan osallistuneita sekä tapahtuman sponsoreita tuesta, jolla tuotettiin iloa vanhuksille.

 KELLOKOSKIPÄIVÄ 3.9.2016

Kellokoskipäivää vietettiin jälleen Kellokosken Männistössä lauantaina 3.9.2016 klo 15-18, nyt jo kolmannen kerran. Männistössä oli tarjolla monenlaista ohjelmaa ja nähtävää koko perheelle ja päivä tarjosi lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Kellokosken monipuoliseen yhdistystoimintaan ja muihin toimijoihin.

LC Kellokoski/Annat oli mukana tapahtumassa  kirpputorilla sekä järjestimme askartelua lapsille punaisen sulan merkeissä.

Kirpputorin tuotto ohjataan Punainen Sulka keräykseen.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter