Kokoukset
Jäsenet

 Syvälahden Taidepolku Kellokoskelle

avajaiset 27.05.2017 klo 12.30

Kalastuskauden avajaisissa lauantaina 27.5. avataan myös LC Kellokoski/Annojen koordinoima Syvälahden Taidepolku. Taidepolulla on innovatiivisia kellokoskelaisten yhteisöjen valmistamia ympäristötaideteoksia. Niitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Polku kulkee joen varressa olevan uimarannan ja Omenalahden sillan välisellä alueella ja se avataan klo 12.30.  50:lle ensimmäiselle polun kiertäneelle klo 12.30 - 14.00 välisenä aikana on luvassa Viking Linen syyskesän Helsinki-Tukholma risteilylahjakortti. Lisäksi kaikkien kävijöiden kesken arvotaan risteily Premium Lyx luokassa.

Tämän kauden presidentti Aila Toivonen pyysi klubilta ideoita Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi  toteutettavasta ympäristöprojektista  Yksi ideoista oli taidepolku, joka toteutettaisiin yhdessä muiden kellokoskelaisten yhteisöjen kanssa.  .

Annat otti vuoden alussa yhteyttä kuntaan sopivan alueen löytämiseksi projektille ja sen jälkeen haaste heitettiin kellokoskelaisille yhteisöille. Mukaan ilmoittautui kaikkiaan yhdeksän ryhmää,  jotka ovat kevään kuluessa valmistaneet omia teoksiaan. Ideana on, että työt valmistetaan käsityönä joko luonnon- ja/tai kierrätysmateriaalista, ne kestävät säänvaihtelut, eivätkä aiheuta vaaraa luonnolle,  ihmisille eikä eläimille. Projektin tarkoituksena on ollut yhdessä tekemisen ilo ja yhteisöllisyyden lisääminen niin projektia suunniteltaessa, valmistettaessa kuin sitten valmiita teoksia katsellessa. Tähän työhön on  jokainen yhteisön jäsen voinut osallistua oman taitonsa mukaan.

Taidepolku sijaitsee Omenalahden sillan ja Kellokosken uimarannan välisellä polulla. Kunta on kunnostanut alueen ja viikolla 21 työt asetetaan paikoilleen. Kellokosken Yrittäjät on sponsoroinut  infotaulut valmiiden töiden esittelyyn. Taidepolku avataan kalastuskauden avajaisissa 27.5 klo 12.30, kun tapahtumasta tiedotetaan padolla ja LC Kellokoski/ Annojen presidenttiä haastatellaan asian tiimoilta.

Annat päivystävät polun molemmissa päissä ja  50 ensimmäistä kävijää saa Viking Linen risteillahjakortin ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan risteily Premium Lyx hyttiluokassa. Lapsille on tiedossa pieniä Ville Viking yllätyksiä.

Taidepolun työt ovat esillä ainakin syksyyn saakka.

Tervetuloa tutustumaan !

 

 

 

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006.

 

 Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (01.03.2017) meitä Annoja on 22.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter