Kokoukset
Jäsenet

  Tulossa toukokuussa Paula Heinosen luento Järvenpää talolla 18.05.2017

 

LC Kellokoski/Annat juhli 10 v. Charter Night juhlaansa 11.3.2017

 LC Kellokoski/Annat vietti 10 v. Charter Night juhlaansa 11.3.2017. Juhlapaikkana oli ravintola Uusi Vanhis Vanhankylänniemessä  Järvenpäässä.  Tervetuliaismaljojen jälkeen laulettiin Leijonahenki,  jonka säesti  illan kutsuvieraista Tapani Rahko.  Sen jälkeen vieraat johdateltiin Vanhankylän kartanon historiaan aina 1600- luvulle Ståhlhane suvun aikaan ja sieltä kartanon 1800- luvun kukoistuskauden kautta nykypäivään. Esitelmän oli laatinut klubin tiedotussihteeri Eeva Lassander .

Opasleijonamme Helena Rahko  piti juhlapuheen ja korosti puheessaan Lions-järjestön roolia palvetyön ohella myös rauhan järjestönä.  Viisaita sanoja mieleen painettavaksi ja työstettäväksi nykyisessä maailman tilanteessa.

Juhlassa Annat sai uuden Melvin Jones jäsenen Kirsi Suikkasen.  Kirsi on toiminut presidenttikautensa lisäksi rahastonhoitajana. Hän on kehittänyt klubille  Annojen kirkkopyhä aktiviteetin,  jota vietetään toukokuussa ja tuonut Annoihin kolme uutta jäsentä.  Kirsi on aina innokkaasti mukana Annojen tapahtumissa ja niiden järjestämisessä. Tulevalla kaudella Kirsi ottaa uuden askeleen ”lions-urallaan”  piirihallituksessa. 

 Lisäksi palkittiin Annoja 10- ja 5-vuotis-palvelusta järjestössä ja charter-presidentti Merjalle Gratschewille  ojennettiin   lions-liiton I-ruusukkeen ansiomerkki.  Annojen standardeja jaettiin 9 kpl kiitokseksi erilaisista ansioista klubissa. Tilaisuudessa julkistettiin myös Annojen 10-vuotis-historiikki ja kuultiin sanoin ja kuvin muisteluita klubin 10-vuotistaipaleelta. Ilona Erämaa Järvenpään Lukion musiikkilinjalta musisoi juhlassa.

 Illan menuksi juhlatoimikunta oli valinnut Menu Åströmin. Salattipöydän lisäksi saatiin karitsan potkaa, kukkakaalipyrettä ja paahdettuja uunijuureksia. Herkullisen aterian kruunasi kartanon suklaamousse marjojen kanssa. Valinta oli onnistunut ja muutenkin Vanhiksen tiimi  palveli iloisesti ja avuliaasti juhlaväkeä.

 

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006.

 Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (01.03.2017) meitä Annoja on 22.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter