Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Pori / Katariina

Katariina Jagellonica syntyi 1.marraskuuta 1526 Krakovassa ja kuoli 16. syyskuuta 1583 Tukholmassa.Hän oli Porin kaupungin perustajan Juhana III ensimmäinen vihitty vaimo. Katariina Jagellonicn mukaan on klubimme saanut nimensä.

 

Tammikuun 24 p:nä 1995 syntyi ensimmäinen satakuntalainen naisklubi. LC Pori/Katariina. Klubin jäsenenä aloittaessa oli 21 tarmokasta naista. Kummeina toimivat DG Kalevi Alvalahti ja lion Simo Lahtinen LC Pori/ Karhusta. Perustamiskirja allekirjoitettiin  juhlallisesti Charter-juhlassa huhutikuun 29 päivänä 1995. Katariinat olivat pukeutuneet esikuvansa,Katariina Jagellonikan,ajan hengen mukaisesti. Juhlapaikkana oli Hotelli Jazzin ravintolasali. Juhlapuheen piti MD-PRC Lasse Karen. Arvokas juhla ja ikimuistoinen iloittelu jatkui aina pikkutunneille asti. Valitsimme useampana vuotena piiristämme "Vuoden Ladyn".Valinnat ovat olleet mieliin painuvia. Ensimmäinen ladymme oli rovasti Marjatta Kaartinen. Lipunnaulaus tilaisuuden pidimme Askokylässä olevassa ravintolassa.Lipun vihki rovasti Marjatta Kaartinen ja sen suunnitteli PDG Simo Waltenberg. Viisivuotisjuhlaa vietimme Holmlundien juhlatalossa Ilmarinhovissa. Ilta oli erittäin onnistunut kauniissa ympäristössä.Kymmenvuotisjuhla oli Suomalaisella Klubilla. Ohjelmassa oli mm.hauska muotinäytös. Mannekiineinä toimivat omat leijonamme.Klubivierailuja olemme tehneet Helsinkiin ja Seinäjoelle ym.teatterimatkoja,sekä matka Koski tl:ään taiteilija Johanna Oraksen ateljeehen. Aktiviteeteistä vielä mainittakoon Promenadissa pidetyt konsertit.Tänä päivänä pidämme pienimuotoisia luentoiltoja.

Toiminta-ajatus

Suomalainen Lions-liike palvelee aktiivisesti lapsia,nuoria,ikääntyneitä ja perheitä SEKÄ TukeeYhteiskunnan kehittymistä vastuuseen Kansalaisten hyvinvoinnista paikallisesti,  kansallisesti ja Kansainvälisesti. Ihmisläheinen palvelu ja auttamistyö toteutetaan klubien,piirien, Lions-liiton ja Kansaivälisen järjestön tapahtumina ja projkteina. Palveluklubien järjestössä noudatetaan korkeita eettisiä toimintaperiaatteita.

 

Kauden Teemat

Kansaivälinen :  Me palvelemme - We serve

Kotimainen:        Lions - monta tapaa tehdä hyvää

Piirin:                  Tehdään yhdessä hyvää

Klubin:                Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia              

 

 

IN Memoriam

                Poisnukkuneet

                9.11.1944 - 1.2.2010 Arja Alvalahti perustajajäsen 1995 - 2010

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter