Kokoukset
Jäsenet

LC Joensuu Adam&Eva

Perustamispäivä 16.1.1991, Charter Night 15.3.1991

Ly-tunnus 1905822-9

​AJANKOHTAISTA:

https://www.facebook.com/groups/960504124015609/

Alla kauden 2014-2015 kuvia.​ Nykyinen toimintamme löytyy yllä olevan linkin kautta Facebook sivultamme.

Näillä sivuilla kauden 2016-2017 hallitustiedot, klubijäsenet ja toimintasuunnitelma.

Marraskuun klubi-iltaa vietimme painotalo PunaMustassa ja illan isäntänä toimi lion Teemu Okkonen. Iltaan klubimme kutsui vieraita LC Tuupovaarasta ja LC Justiinoista, niinpä meitä oli 33 henkilöä pitämässä hauskaa ja syömässä painotalon ravintolan seisovan pöydän herkkuja. Illan isäntä on tässä pantu polvilleen klubimme Seppo Hämäläisen (lippalakissa) toimesta..... 

Aatamit ja Eevat  paljastivat tuupovaaralaisille ja Justiinoille kuinka klubissa suoritetaan jäsenhankintaa. Arvo paljasti Arjalle mm. todelliset karvansa että jäsenyys oli taattu.

Anja lauloi karjalankielisiä joululauluja ja luki jouluevankeljuminkin karjalankielellä. Yhteislaulu Taunon kanssa "Oi Jouluyö" herkisti myös.

Nää nenät keräsi viissataa ja reilut rapiat päälle neljään tuntiin Prismassa. Rahan lisäksi nää nenät sai hurjan hyvän mielen Nenä-päivässä mukana olostaan. 

8.10. 2015 vietimme Joensuun Perheentalolla valtakunnallista lions Hyvän Päivää. Samalla kun viihdytimme isovanhempia, vanhempia ja lapsia tarjosimme suolapalaa, teimme mini manikyrejä äideille, kerroimme myös liontoiminnasta. Kuvassa lion Seppo klubistamme Seperaattorin taiteilija-asussaan hauskuttamassa. 

Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton maakuntahallituksen puheenjohtaja Hanna Huttunen vieraili lokakuun klubi-illassamme. Hanna kertoi meille Maakuntaliiton toiminnasta ja avasi saloja "Siun Soteen", joka oli juuri edellisenä iltana hyväksytty valtuustossa. Kuvassa presidentti Tauno ojentaa "paratiisikoria" Hannalle. 

Joensuun lionsklubeilla on yhteinen projekti; ulkoilutamme vuorokuukausittain Senioripihan asukkaita. Lokakuu on Eevojen ja Aatamien kuukausi, tässä kuuden henkilön leijonajoukostamme kolme ulkoiluttajaa lenkkikavereineen (leijonaliiveissä vasemmalta Laura, Arvo ja Arja).

Surakan baarissa kaikui Leijonahenki oletettavasti ensimmäistä kertaa baarin historiassa kun kokoonnuimme syksyn ensimmäiseen klubi-iltaan. Hallituksen kokous pidettiin viikko aikaisemmin ja nyt pääsimme nopeasti viihteelle.

Klubi-ilta oli mieluinen siinäkin suhteessa, että saimme vieraaksemme piirikuvernööri Kyösti Suomalaisen ja lady Asta Helenan. Piirikuvernööri aukaisi puheessaan kauden mottoaan: ”Kerro – Katsele - Kuuntele – AUTA” meille klubilaisille. Puheesta kuului, että piirikuvernöörin sanoma sisältää paljon mm. vuorovaikutteisen ulkoisen viestinnän virstanpylväitä, joita tarvitsemme muuttuvassa lionstoiminnassamme.

Klubilaiset halusivat muistaa kuvernööripariskuntaa ”paratiisikorilla” kun nyt Adam&Eva klubissa ollaan. Korin viikunoineen ojentaa presidentti Tauno Ahonen (kesk.).

Sihteeri sai Ohiosta saakka Anja Haloselle ojennettavaa postia; Anja palkittiin Member Key rintamerkillä kahdesta jäsenhankinnasta. Anjaa pääsivät halaamaan presidentti Tauno Ahonen ja piirikuvernööri Kyösti Suomalainen.

Jäsenhankintaa voi tehdä juoksulenkilläkin ruusupuiston vieressä, todistaa tässä Aatami. Penkillä istuu kirjan pitäjä Eeva, joka lopulta pääsee LC Adam&Evan jäseneksi. (Vauhdikkaana Aatamina Jukka Halonen)

Syyskausi aloitettiin presidentti Taunon ja sihteeri Helinän terassilla 25.8. sopansyönnillä ja laputtamalla toiveita tulevaan kauteen.

Me rohkeat leijonat laitoimme itsemme likoon ja esiinnyimme kahdessa Kansallisessa Veteraaripäiväjuhlassa. Evakon laulu, pienoismusiikkinäytelmä esitettiin Joensuun kaupungin juhlassa ja Vetreassa koko juhlaohjelma puheineen, runoineen ja monipuolisine musiikkiesityksineen Evakon laulun lisäksi. Kiitos yhteistyöstä Kantelettarien Johannalle ja Kalevaisten soittajapojille sekä erityiskiitos taiteilija Arto Tarkkoselle. Suurin kiitos kuitenkin teille ihana yleisö! 

Klubilaisemme Arja ja Arvo Puhakka sekä kolme muuta lionsia Popmuusikoiden järjestämässä "laumanvartija-koulutuksessa" eli järjestysmieskurssilla huhtikuussa 2015. Teoriaa päntättiin kahtena viikonloppuna, jonka jälkeen teoriakoe ja pitävän halauksen opettelut.

Tässä he nyt sitten ovat; tulevan kauden lionstoimintamme vetovankkurit puolisoineen. Vasemmalta 2. varapiirikuvernööri Esa Ruuskanen ja Leena, 1. varapiirikuvernööriLeo Ryynänen ja Merja sekä tuleva piirikuvernööri Kyösti Suomalainen ja Asta Helena. Samassa tilaisuudessa, vuosikouksessa 18-4-2015 Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen yllätti Helinä Kalajan ojentamalla liiton puolesta MD 107 laatan kunnianosoituksena Helinän tekemästä brändityöstä ja työstä piirilehti Vilkun hyväksi. 

Tässä komeilee klubimme nimikkoruusu; Rosa Paavola, jonka virallisen nimen jatko kuuluu; Tarhapimpinellaruusu, Pimpinellifolia-Ryhmä, pimpinellaruusut. Kuvan kaltainen kaunotar tullaan näkemään perustettavassa Leijonapuistossa Joensuun Penttilän rannassa yli tuhannen kumppaninsa kanssa.

 

 

...............................................................

Joensuun kaupungin seudulla toimii 13 Lions-klubia, joista omaan klubiimme Joensuun Adam&Evaan kutsutaan jäseniksi sekä naisia että miehiä. Klubissamme on tällä hetkellä 17 jäsentä.

Klubimme kuuluu savokarjalaiseen H-piiriin, jossa on kaikkiaan 55 klubia aina Ylä-Karjalasta Etelä-Savoon ja jäseniä eli lioneja yli 1500.

 

Kuinka leijona toimintaamme pääsee mukaan?

Jokainen Lions-klubi toimii omalla tavallaan, yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjensä mukaisesti. Adam&Evan toiminta keskittyy kuukausittaisiin klubi-iltoihin ja erilaisiin tapahtumiin joita järjestämme ja/tai olemme mukana. Klubi-illoissa virkistymme yhdessä, järjestämme myös muita vapaa-muotoisia tapahtumia. Näissä tapahtumissa ovat mukana myös puolisot halujensa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta yhdessä tekemisen palvelusta iloisessa joukossamme, ota toki rohkeasti yhteyttä meihin. 

107 H-piirin teema: ”Kerro - Katsele - Kuuntele - AUTA”

Adam & Evan teema: "Tekoja, ei vain sanoja"

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter