Kokoukset
Jäsenet

LC Joensuu Adam&Eva

Perustamispäivä 16.1.1991, Charter Night 15.3.1991

Ly-tunnus 1905822-9

​AJANKOHTAISTA:

Alla muutamia kuvia menneiltä kausilta .

Uusien sivujen päivitys kesken

 

Muori ja Joulupukki ovat ilahduttamassa pienokaisia Perheentalolla

Joensuun lionsklubeilla on yhteinen projekti; ulkoilutamme vuorokuukausittain Senioripihan asukkaita.Tässä kuuden henkilön leijonajoukostamme kolme ulkoiluttajaa lenkkikavereineen (leijonaliiveissä vasemmalta Laura, Arvo ja Arja).

 

 

Me rohkeat leijonat laitoimme itsemme likoon ja esiinnyimme kahdessa Kansallisessa Veteraaripäiväjuhlassa. Evakon laulu, pienoismusiikkinäytelmä esitettiin Joensuun kaupungin juhlassa ja Vetreassa koko juhlaohjelma puheineen, runoineen ja monipuolisine musiikkiesityksineen Evakon laulun lisäksi. Kiitos yhteistyöstä Kantelettarien Johannalle ja Kalevaisten soittajapojille sekä erityiskiitos taiteilija Arto Tarkkoselle. Suurin kiitos kuitenkin teille ihana yleisö! 

 

Tässä komeilee klubimme nimikkoruusu; Rosa Paavola, jonka virallisen nimen jatko kuuluu; Tarhapimpinellaruusu, Pimpinellifolia-Ryhmä, pimpinellaruusut. Kuvan kaltainen kaunotar tullaan näkemään perustettavassa Leijonapuistossa Joensuun Penttilän rannassa yli tuhannen kumppaninsa kanssa.

 

 

...............................................................

Joensuun kaupungin seudulla toimii 13 Lions-klubia, joista omaan klubiimme Joensuun Adam&Evaan kutsutaan jäseniksi sekä naisia että miehiä. 

Klubimme kuuluu savokarjalaiseen H-piiriin, jossa on kaikkiaan 55 klubia aina Ylä-Karjalasta Etelä-Savoon ja jäseniä eli lioneja yli 1500.

 

Kuinka leijona toimintaamme pääsee mukaan?

Jokainen Lions-klubi toimii omalla tavallaan, yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjensä mukaisesti. Adam&Evan toiminta keskittyy kuukausittaisiin klubi-iltoihin ja erilaisiin tapahtumiin joita järjestämme ja/tai olemme mukana. Klubi-illoissa virkistymme yhdessä, järjestämme myös muita vapaa-muotoisia tapahtumia. Näissä tapahtumissa ovat mukana myös puolisot halujensa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta yhdessä tekemisen palvelusta iloisessa joukossamme, ota toki rohkeasti yhteyttä meihin. 

107 H-piirin teema: "Monta tapaa tehdä hyvää - Mukana arjessa"

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter