Kokoukset
Jäsenet

 

Tervetuloa LC Järvenpää / Ainojen kotisivuille. Löydät sivuilta tietoa klubimme toiminnasta, tulevista ja menneistä tapahtumista.

Klubin tarkoituksena on:

  1. Luoda ja ylläpitää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä klubin jäsenten samoin kuin kaikkien ihmisten kesken.
  2. Edistää yhteiskunnallista ja yhteishyödyllistä toimintaa.
  3. Valmistaa tilaisuus vapaaseen keskusteluun taloudellisista, sivistyksellisistä, yhteiskunnallisista ja muista kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn uskonnosta ja politiikasta.
  4. Kannustaa klubin jäseniä epäitsekkääseen toimintaan kansainvälisellä, yhteiskunnallisella, taloudellisella ja sivistyksellisellä alalla.
  5. Kehittää hyvää kansalaishenkeä ja yhteisymmärrystä kaikkien kansojen kesken.
  6. Toimia yhteistyössä Lions-klubien kansainvälisen järjestön Lions Internationalin kanssa sen jäsenenä.

 

Nenäpäivä 2015-keräys Prismassa

 

Kiitoskuva Sri Lankasta

Ainojen 20-vuotisjuhlan mahdolliset huomionosoitukset toivoimme rahana, jotta voisimme ohjata ne lahjoituksena Sri Lankaan harmaakaihileikkauksiin. Lahjarahoilla pystyimme kustantamaan 10 harmaakaihileikkausta ja oheisessa kuvassa avun saajat kiittävät Ainoja.

 

 

 

 

 

Sivut päivitetty 9.11.2015.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter