Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Janakkala/Idat on perustettu 8.3.2005. Klubiimme liittyi 27 innokasta ja iloista leijonaa, Idaa. Jäsenistömme koostui niin janakkalalaisista kuin hausjärveläisistä naispuolisista henkilöistä. Kummiklubiksemme ryhtyi LC Tervakoski ja henkilökohtaisiksi kummeiksi ja oppaiksemme lupautuivat Matti Johansson ja Lauri Vainio. Ensimmäisenä presidenttinämme toimi Kaisa Vainio, sihteerinä Pia Eskelinen ja rahastonhoitajana Eliisa Peltomäki.

Alusta asti olemme tehneet yhteistyötä Janakkalan kehitysvammaisten kanssa. Myöhemmin yhteistyökuvioihin on liittynyt myös Hausjärveläiset kehitysvammaisetkin. Yhteiset retket, pikkujoulut ja tapahtumat antavat myös meille Idoille iloa ja valoa arjen keskelle.

5-vuotisjuhlassamme klubimme sai oman lipun. Lippuun on kuvainnollisesti hahmoteltu kolme jokea, joiden varrelta klubimme jäsenet tulevat, yhdistyen Lions-merkin alla yhdeksi isoksi joeksi.

 

Presidentti Maija Tuurin tervehdys:

Kauden 2016 – 2017 teemamme on  Idat aktiivisesti yhdessä! 

Aktiivisesti yhdessä  saamme aikaan enemmän ja tekemisemme huomataan laajemmin, mikä tällä kaudella on tärkeää erityisesti Punainen Sulka keräyksen onnistumisen  kannalta.  Mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi yhteistyö myös muitten  Janakkalan klubien kanssa antaa lisää näkyvyyttä.    

Yhdessä tekemisen  lisäksi on  teemamme mukaan tarkoitus huomioida  myös jäsentemme sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Kauden aikana klubitapaamisten yhteydessä  muistutetaan mm. pienin ”tietoiskuin”  sekä fyysisen että henkisen kunnon ylläpidon tärkeydestä.  

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter