Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Janakkala/Idat on perustettu 8.3.2005. Klubiimme liittyi 27 innokasta ja iloista leijonaa, Idaa. Jäsenistömme koostui niin janakkalalaisista kuin hausjärveläisistä naispuolisista henkilöistä. Kummiklubiksemme ryhtyi LC Tervakoski ja henkilökohtaisiksi kummeiksi ja oppaiksemme lupautuivat Matti Johansson ja Lauri Vainio. Ensimmäisenä presidenttinämme toimi Kaisa Vainio, sihteerinä Pia Eskelinen ja rahastonhoitajana Eliisa Peltomäki.

Alusta asti olemme tehneet yhteistyötä Janakkalan kehitysvammaisten kanssa. Myöhemmin yhteistyökuvioihin on liittynyt myös Hausjärveläiset kehitysvammaisetkin. Yhteiset retket, pikkujoulut ja tapahtumat antavat myös meille Idoille iloa ja valoa arjen keskelle.

5-vuotisjuhlassamme klubimme sai oman lipun. Lippuun on kuvainnollisesti hahmoteltu kolme jokea, joiden varrelta klubimme jäsenet tulevat, yhdistyen Lions-merkin alla yhdeksi isoksi joeksi.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter