Kokoukset
Jäsenet

Sata vuotta palvelua  

                                                                                                                                  Presidentti 2018-2019
                                                                                                                                                            Maarit Säilä


Hilve Reijonen 107 M-piirin 2.VDG - ehdokas 2019 - 2020
Lataa esite allaolevasta linkistä 

http://e-clubhouse.org/userfiles/23299/file/SP%20mainos.pdf


Kummityttö Swetha Raihari PalliygurugeHelmikuun kuukausitapaamisessa päätettiin osallistua Suomen leijonien kummilapsitoimintaan Sri Lankassa ja ottaa kouluavustusohjelmaan 130 € / vuosi, yksi tyttö. Tytön nimi on Swetha Raihari Palliyguruge s. 11.10.2010 ja on kolmannella luokalla hyvin arvostetussa koulussa, Christchurch Girls College. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen, tanssiminen ja laulaminen. Oppiaineisiin kuuluu englanti, mutta ei vielä osaa puhua kieltä. Hänen isänsä on 48 vuotias ja liikuntarajoitteinen, mutta käy työssä apukokkina, saaden palkkaa 50 € kuukaudessa. Hänen äitinsä on 45 vuotias ja kotona päivittäin. 
Koulujärjestelmä on suomalaistyyppinen. Itse koulun käyttö on ilmaista, mutta koulutarvikkeet ja kouluasusteet on perheiden maksettava itse, joka useasti on perheille mahdoton tehtävä. 10 € avustusraha annetaan kuukausittain lapsen holhoojalle, joka useimmiten on lapsen äiti, joka hoitaa koulunkäynnistä aiheutuvat kus
tannukset.kavijalaskuri

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter