Kokoukset

 

 

 

 

 

 

 

Oletko kiinnostunut Lions-toiminnasta?

Lionstoiminta tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä.
Keskitymme toiminnassamme ensi sijaisesti oman paikkakuntamme toimintaan Hämeenkyrössä. Kohteina ovat mm. vanhukset, vammaiset, nuoret ja lapset, mutta kansainvälisenä järjestönä kohdistamme tarvittaessa apuamme muuallekin. Meillä on kummilapsi Sri Lankassa.

Vapaaehtoisena toimiessasi et auta vain muita vaan samalla saat myös omaan elämääsi uutta sisältöä. Näin arvostuksesi saattaa muuttua ja vapaa-ajan käyttämiselle tulee mielekäs vaihtoehto.

Sloganimme Vapaaehtoista auttamista paikallisesti mukaisesti teemme vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Mottomme on: Me Palvelemme – We Serve. Suomessa Lions-nimi tulkitaan näiden sanojen alkukirjaimista: Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville.

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. 

Tupalassa ja Veteraanitalolla Kyröttärien Touhutiimi on järjestänyt kerhotoimintaa kerran kuukaudessa sekä järjestänyt ikäihmisille vuosittain maksuttoman kotiseuturetken. Olemme tukeneet myös mm. nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäsevää työtä.

Lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubimme toteuttaa yhteistyössä Hämeenkyrön koulujen ja päiväkotien kanssa.  

Lions Quest on turvallisuutta ja terveyttä edistävä toiminnallinen ohjelma.

  •  Vastuu on minun -palveluaktiviteetti on Quest -ohjelman osa, ja sillä pyritään ohjaamaan internetin turvalliseen käyttöön. Vastuu on minun on tarkoitettu peruskoulujen neljäsluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen.

Kiinnostuitko sinäkin toiminnastamme? Tee ratkaisusi ja täytä Hämeenkyrö/Kyröttärien jäsenanomus, joka löytyy alla olevasta nettiosoitteesta. Otamme sen jälkeen Sinuun yhteyttä. 

 

Maksujen viitenumerot, katso sivu Säännöt ja jäsenmaksut.

 

JÄSENNUMEROT

Kansainvälinen jäsennumero 111305.
Kotimainen jäsennumero 1025
E-piiri

Rekisterinumero 206.218, yhdistys rekisteröity 23.8.2011

 

KAUDEN 2017 - 2018 TEEMAT

E-piirin teema:
Osallistu - Turvaa tulevaisuus!

Kotimainen teema:
Tue nuorta itsenäisyyteen

Kansainvälisen presidentin ja Lions-teema:
Me palvelemme - Vi hjälper -WeServe
 

​Kyröttäret:     Vapaaehtoista auttamista paikallisesti 

 

Kyröttäret löytyy myös Facebookista, käy tykkäämässä ja kommentoimassa, kerro myös tiedossasi olevia kuulumisia: https://www.facebook.com/groups/352553848245076/
 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter