Kokoukset

Lions Club Helsinki Viapori toivottaa sinut tervetulleeksi sivuillemme.

Syksyllä 1988 Suomenlinnan upseerikerholla  perustettiin Suomen ensimmäinen naislionsklubi, LC Helsinki/Viapori.

Vuosien aikana klubimme toiminta on ollut vakiintunutta ja perustuu yhteisesti sopimillemme arvoille, jotka ovat toisen huomioon ottaminen ja yhdessä auttamisen ilo.

Meitä on tällä hetkellä 35. Viime vuosina meille on tullut useita uusia jäseniä ja pyrimmekin kasvattamaan klubiamme vuosittain 1-2 uudella jäsenellä.

Klubikokous pidetään pääsääntöisesti kuukauden toisena keskiviikkona. Hallituksen kokous alkaa klo 16.30 ja klubikous heti hallituksen kokoukseen jälkeen kello 18.00. Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille halukkaille jäsenille ja osanotto onkin ollut varsin runsasta. Kokouspaikkana on Ravintola Arthur osoitteessa Vuorikatu 19, 00100 Helsinki. Kokouksia ei järjestetä kesä-, heinä- ja elokuussa.

Palveluaktiiviteettien osalta olemme tehneet usean vuoden yhteistyötä Kallion seurakunnan kanssa mm. järjestämällä vanhusten joulujuhlan. Nyt joulujuhla siirtyy muistojen joukkoon mutta jatkamme aktiviteettia muissa muodoissa. Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa olemme herätelleet yhteistyötä järjestämällä kirkkokahvituksia Kryptassa. Olemme jakaneeet aktiivitetteetitoimikunnan pienempiin ja paremmin toimiviin osiin. Toimikunnille on nimetty vastuullset vetäjät ja kaikki pääsevät mukaan toivomaansa aktiiviteettiin ilmoittautumalla. Olemme keränneet varoja usean vuoden ajan palveluskoiratoiminnalle ja klubin historian kolmas koiralahjoitus tehtiin vuonna 2017 Tullille.

Sisäinen virkistystoiinta lisää me-henkeä ja se onkin koettu klubissamme erittäin tärkeäksi. Järjestämme yhteisiä tapahtumia, esim. jo perinteinen joulutorimatka Tallinnaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter