Kokoukset

 

TERVETULOA LIONS CLUB HARTOLAN KOTISIVUILLE

 


 

Lions Club Hartolan autoarpajaiset 10.4.-2.9.2017

Nyt niitä taas saa! Lions Club Hartolan autoarpojen myynti on alkanut ja arpoja voi ostaa Hartolan markkinapäivään asti. Tänä vuonna arpajaiset järjestetään Hartolan Lions Clubin 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Auto on nähtävillä Liikenneasema Jari-Pekan pihassa ja kassalta voi ostaa arpoja. Arpoja on lisäksi myytävänä la Kar de Mummassa, Hartolan Golfklubilla ja Linna-Hotellissa. Auto ja arvanmyyjät kiertävät kesän aikana lähiseudun tapahtumissa, myös kaikki klubin jäsenet myyvät arpoja.


 

LC Hartolan telttavuokraus

Tarvitsetko telttaa pihajuhliin tai muuhun tilaisuuteen? Klubilla on vuokrattavana kaksi eri kokoista telttaa. Iso teltta on kooltaan 6 x 10 m ja pieni 4 x 6 m. Ison teltan vuokra on 300 euroa pystytettynä, pienen 150 euroa. Pienen teltan voit pystyttää myös itse, jolloin vuokra on 100 euroa.

Varaukset puh. 0400 498749 (Mika) tai 040 743 7346 (Aarne)

 


 

19.3.2017 klubi osallistui Hartolassa järjestettyyn Sotaveteraaniviikon valtakunnalliseen päätösjuhlaan sytyttämällä kynttilät sankarihaudoille. LC Hartola osallistui myös tapahtuman kustannuksiin. Lions Ladyt olivat apuna juhlan käytännön järjestelyissä KunkkuAreenalla.

 


 

Helmikuussa LC Hartola lahjoitti kunnan tehostetun palveluasumisen yksikköön Kotisaloon uuden modernin TV-vastaanottimen Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä. Samalla teemalla Lions Ladyt lahjoittivat Kotisaloon kolme pianoa.

Lahjoituksista uutisoi Lähilehti 8.3.2017

 


 

4.2.2017 pelattiin Lions-liiton SM-Sököturnaus Kiihtelysvaarassa.

 


 

LC-Hartola julkisti kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2016 perinteiseen tapaan Vuoden nuori -valinnan. Vuoden nuori -stipendin sai monitaitoinen ja taiteellisesti lahjakas abiturientti Emma Mannila. Palkinnon luovutti klubipresidentti Pertti Vuokko.

 


 

Lokakuun lopussa klubin hautalyhtyhanke saatiin päätökseen. Sankarihautojen kynttilälyhdyt otettiin käyttöön pyhäinpäiväksi sytyttämällä kynttilät 4.11.2016.

 


 
 
LC-Hartolan autoarpajaisten pääpalkinto arvottiin Hartolan markkinoilla 3.9.2016. Kuvassa punaisen Citroen C3-henkilöauton onnellinen voittaja Susanna Vesa Tammelasta.

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter