Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa LC Hämeenlinna/Liinujen kotisivuille!

Perustettu 22.4.2010
Toiminta-alue Lammi, Tuulos ja Hauho
Kotipaikka Hämeenlinna, Piiri 107 C

Kauden teemat
2017-2018:

 

Kansainvälisen presidentin teema: We Serve. Me palvelemme.
Kotimainen teema: Tue nuorta itsenäisyyteen.
Piirin teema: Yhdessä hyvää - lionshengessä.

 

 

Liinut aktiivisessa roolissa kansainvälisen nuorisoleirin toteutuksessa

Kaunisniemen kansainvälinen nuorisoleiri päättyi 6.8.2017. Leirillä oli 26 nuorta 19 eri maasta, ennen leiriä nuoret asuivat pari viikkoa suomalaisissa perheissä. Myös Liinut osallistuivat nuorten majoitukseen, kaksi nuorta oli lammilaisessa ja kolme tuuloslaisessa perheessä. Nuoret olivat erittäin tyytyväisiä perheisiinsä, heitä oli pidetty perheenjäseninä ja tekemistä oli riittänyt.

Leirin järjestelyihin klubistamme osallistuivat Tarja Salomäki, leirin johtajana, Vieno Jantunen, tiedottajana sekä Leena Veikkola ja Päivi Kankaanmäki toimintapäivän järjestäjinä. Leirin päiväohjelmat olivat vaihtelevia, sahdin valmistuksesta ja laviksesta graffitien ja musiikin tekemiseen. Lahdessa tutustuttiin hyppyrimäkiin ja hiihtomuseoon ja Evolla metsäopistoon. Päijänteen kansallispuistoon käytiin tutustumassa Kelvenne-saarella ja Hämeenlinnassa seikkailtiin Hugo Parkissa. Leijonien nuorisojärjestöstä, Leoista, oli mukana neljä liideriä, jotka ansiokkaasti vetivät leirin toimintaa.

Epävakaisista säistä huolimatta leiriläiset olivat erittäin tyytyväisiä leirin ohjelmaan ja suomalainen sauna lämpisi melkein joka ilta. Sauna tiedettiin etukäteen ja se osoittautui maineensa veroiseksi. Suomi-tietous lisääntyi, mutta myös osallistujien kotimaat tulivat tutuiksi leiriläisten maaesittelyjen kautta. Ystävyyssuhteita solmittiin, joitakin ehkä eliniäksi ja haikeita eronkyyneleitä vuodatettiin.

Liinut olivat tyytyväisiä leirin onnistumiseen ja ovat mukana nuorisovaihdossa myös jatkossa. Yhteistyö Leojen kanssa oli uusi, mielenkiintoinen kokemus ja toivottavasti voimme myös tulevaisuudessa toimia yhteisissä projekteissa.

 

 
 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter