Möten
Medlemmar

 

Välkommen till Lions Club Hallstahammar

Lionsklubben med dom stora aktiviteterna

 

Vi har efter klubbens grundande 1953 synts och verkat i Hallstahammar med omnejd med riktigt stora aktiviteter. Som några exempel kan nämnas vår Pimpeltävling med bil som 1:a pris, Bruksådran, Tjejfester, Pubkvällar samt inte minst den årliga Drakbåtsfesten. Förra året inbringade den runt 100.000:-, som nu delas ut till olika ungdomsverksamheter inom Hallstahammars kommun.

Men vi jobbar inte bara! Klubben håller mycket trevliga möten med god mat och intressanta föredragshållare i klubblokalen som vi själva har byggt vid Åsby Trädgård.

Då vi från och med i år har både kvinnliga och manliga medlemmar hälsar vi dig välkommen om du är intresserad av att delta i vår hjälpverksamhet.

Tveka inte att ta kontakt med någon av oss i klubben angående medlemsskap. Du finner våra kontaktuppgifter här till vänster.

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter