Möten

Välkommen till Lions Club Genarp!
Verksamhetsområde Genarp, Björnstorp, Häckeberga och Lyngby.

Det är vi som är Lions Club Genarp!

För mer info om Lions Club Genarp klicka här.

NYHETER


Resultat från Julmarknadens tipspromenader
(klicka på bilderna för att förstora!)

Resultat

Facit vuxenfrågor

Facit barnfrågor


Lions Club Genarp
och
Genarps Skola
har
korat vinnare i den
lokala tävlingsomgången i

LIONS INTERNATIONELLA FREDSAFFISCHTÄVLING

Morgan Måryd

GENARPS SKOLA har tagit det första steget mot att bli internationellt erkänd konstnärer genom att vinna den lokala omgången av fredsaffischtävlingen, vilken är sponsrad av LIONS CLUB GENARP

Vinnarnas affischer deltager i mer än 450 000 bidrag i Lions årliga världsomfattande internationella fredsaffischtävling. Lions Clubs International sponsrar programmet för att betona den viktiga roll som fred spelar för ungdomar runtom i världen.

Den vinnande affischen utsågs av John Nilsson, Lasse Nordström (båda klubbmedlemmar) och Bildlärare Peter Dyamo för dess originalitet, konstnärlighet och tolkning av tävlingens tema ”Ett firande av Fred”.

Vinnarens affisch kommer nu att möta hård konkurrens i deltävlingar i distriktet, multipeldistriktet och på internationell nivå.


Lions är med i Världens Barn. Tillsammans med 14 andra kända hjälporganisationer går vi ihop och kraftsamlar för att hjälpa världens barn en gång per år. Lions förbättrar barn- och mödravården i Tanzania, bland annat.

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter