Möten
Medlemmar

   

       

Aktuellt från

Lions Club

Gävle Norra 

 

Årg. 19                                2017/18                     Nr 53 november 2017


Lions i Gävle Norra                                                                2017-11-10

Inval av ny medlem och besök av DG

Vid novembermötet valdes Claude Pascal Mabiala in som ny medlem i klubben. Vår DG Lennart Fredriksson fäste lionnålen. DG Lennart informerade bl.a. om ny distriktsindelning och om Lions Cancerforksningsfond. Han framhöll vikten av att vi alla har bra kunskap om Lions och och att vi rapporterar in i MyLCI. Lion Bruno fick motta sin chevron för 40-årigt medlemskap.

                                 

                     

Lion Clalude får lionnålen             DG Lennart informerar                 Lion Bruno tar emot sin chevron 

ra aktiviteter

Nu börjar starten av Luciaaktiviteten att närma sig, det är bara några veckor kvar. Körschema mm är förberett. Samtidigt skall vi genomföra vårt årliga julklappslotteri första advent på Stortorget i Gävle. Vi har nu koll på planeringen av aktiviteterna så de kommer att kunna genomföras på ett bra sätt. 

                    

                                  Så här kommer luciauppträdanden att se ut

ra hjälpinsatser

Vi fortsätter med Herrträffar och Bingo-spel på äldreboendet Forellen. Måndagen den 6 november visade vi två filmer för herrarna, de handlade om GIF:s fotboll från då till nu och om äldre motorsport på två och fyra hjul. Det var Lars-Vidar Ström från Gästriklands Idrottshistoriska förening som har tagit fram filmerna och visade dem. Bingo spelar vi måndag den 13 november.

                           

Ett tidigt fotbollslag från GIF                                                Ett motorcykelekipage från 30-talet

Hösten

Nu kan man säga att hösten har kommit, vinterdäcken är påsatta på bilen, älgjakten är igång, lingonen är plockade, båten är uppdragen och 2018 års ved är framkörd till huset. Nu väntar vi bara på vintern och härlig skidåkning.

                   

Älgtjuren är skjuten                                                                  Veden väntar på att huggas och klyvas

 

 

Sveriges Lions motto:           För samhällsansvar och livskvalitet

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter