Möten
Medlemmar

   

       

Aktuellt från

Lions Club

Gävle Norra 

 

Årg. 20                                2018/19                     Nr 62 Augusti 2018


Lions i Gävle Norra                                                            2018-08-09

Sommaraktiviteter

Även under juli och hittills i augusti har vår golfbana i Stenebergsparken varit välbesökt. Många har spelat en runda och i den höga värmen läskat sig med glass och dricka från kiosken. Häromveckan hade vi 50 spelare på besök och senare ett kamratgäng på 27 unga män som årligen har en tävlingsdag som bl.a. omfattar bangolf. Välkomna tillbaka!       

Lagtävling i kamratgänget

Under sommaren har vi haft stor hjälp av sommarlediga gymnasieungdomar som hjälpt till i kiosken och arbetat med målning, gräsklippning, ogräsbekämpning m.m. Kommunen garanterar alla gymnasieungdomar, som så önskar, ett betalt sommarjobb på två veckor och klubben erbjöd sig att ta hand om två av dem under sammanlagt åtta veckor.

 Alicia målar en bana

Förutom att banan har varit bemannad av klubbens medlemmar alla dagar som vi har haft öppet så har den också blivit en träffpunkt för medlemmarna. 

Några medlemmar vid kiosken     

Nu håller vi öppet augusti månad ut men kan en bit in i september öppna för t.ex. skolklasser och andra grupper. Se kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss!

                                         

                                                            

Sveriges Lions motto:           För samhällsansvar och livskvalitet                                    

 

 

 

                                

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter