Möten

          Information från

   Lions Club Gävle

Har Du lite fritid ”över”? Känner Du att Du vill göra världen lite bättre för någon? Kontakta oss och bli medlem i Lions Club Gävle – vi arbetar ideellt för att göra världen lite bättre lokalt, nationellt och internationellt. Du kan även få information om Lions Club Gävle på vår Facebook-sida  https://www.facebook.com/lionsclubgavle/?fref=ts

Senaste Nytt, 2018-10-18

Gävle Lucia 2018!!

Gävle Lucia är varje år en mycket uppskattad och efterlängtad tradition. Men i Gävle är det inte bara en tradition, det är framför allt en möjlighet för den som vill utvecklas inom sång och musik! 

Foto från 2017-års Lucia.

Kandidater och Vem bär Kronan?

Lions har för närvarande 10 Luciakandidater, de kommer att ställas inför en del utmaningar på vägen fram till finalen: Vem ska bära Luciakronan?

Den som ska bära kronan presenteras vid Adventskonserten 2 december på Söders Källa, kl 18, Biljetter finns att köpa på Flanör, Depeschen och Söders Källa, pris 100 kr.

I förberedelserna inför Luciaarbetet (drygt 40 framträdanden på företag, Sjukhuset, kommunen mm) ingår framförallt träning i körsång och scenvana. En träning som kan vara första steget till en egen sångkarriär! De kandidater som blivit uttagna har gjort en audition och där har kandidaterna genomfört ett sångprov.  

Luciakandidaterna presenteras i både ord och bild. Se denna länk till Gestrikemagasinet http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/rosta-pa-gavle-lucia-2018

Röstning

I år införs ett nytt sätt att rösta, vilket gör det enklare för Lions att hålla reda på rösterna, betala med swish eller via bankgiro. Därmed bidrar man också till Lions hjälpverksamhet! För att rösta på någon kandidater, välj något av följande: 

1. Rösta med swish, sätt in 20 kr på 123 356 71 20 och skriv: Gävle Lucia plus kandidatens nummer

2. Rösta med bankgiro, sätt in 20 kr på bankgiro 782–5037 och skriv: Gävle Lucia plus kandidatens nummer
Rösta senast torsdag 30 november!

På följande platser kan Du se och lyssna på Luciakören:

En kortare presentation och lyssna på ett par sånger, Nians nedre plan                  

  • Fredagen den 16 november kl 17.00
  • Lördagen den 17 november kl 13.30

Söndag 2 december kl 15, vid Bockinvigningen

Konserter

Söndag 2 december kl.18 Adventskonsert, Söders Källa. biljetter, Depeschen, Flanör samt Söders Källa

Söndag 9 december kl 16 Luciakonsert, Slottet, biljetter i entrén

Torsdag 13 december kl 17.30 samt 19.30, Heliga Trefaldighets kyrka. Biljetter: Depeschen Flanör samt entrén i kyrkan.

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter