Meetings

 

Acolo unde este nevoie, raspunsul nostru este simplu "WE SERVE"! Si pentru ca suntem aici putem servi nevoile specifice comunitatii noastre locale

LC Constanta Balkanica a fost fondat in anul 2013 de catre 21 de Doamne care s-au reunit sub culorile Lions,  de dorinta e a contribui la bunastarea societatii locale, de a se implica in cresterea si devenirea societatii in care traiesc, muncesc si isi cresc copiii.

În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 65 de Cluburi Lions în care activează peste 1.300 de membrii.

În anul 2016, Lions Clubs International este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 210 de ţări, având 842 districte cu peste 46.000 de cluburi şi peste 1.400.000  de membri.

Misiunea Cluburilor Lions este creerea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Membrii Lions sunt prieteni, rude si vecini care au o convingere comuna: comunitatea noastra este asa cum o construim noi.

Pentru membrii Lions “NOI SERVIM” este mai mult decat un motto; este o prioritate şi o filozofie.

 

 

 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online
Twitter