Möten

Välkommen till Lions Club Båstad

 

Lions Club Båstad engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för en bättre värld att leva i. Klubben sträcker ut en hand till medmänniskor i kommunen och bidrar bl.a. med trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar och lägerverksamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden.

Lions Club Båstad är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Båstad öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

 
 

Hjälp Lions hjälpa på Alla Hjärtans kväll!

Den 14/2 ordnar Lions Club i Båstad Alla hjärtans kväll på Lyckans torg. Förra året samlade vi in 10 000:-  som gick till barn och ungdomar på Bjäre med särskilda behov. Även i år är syftet att stödja barn och ungdomar i Båstads kommun.

Vi bjuder vi in företag och allmänhet att delta genom att köpa marschaller av oss som vi sedan sätter ut på torget hjärtformigt.     Kl 17 tänder vi marschallerna och det blir musik, fiskdamm och försäljning av grillad korv. Alla är välkomna att mötas och delta när vi bringar ljus i tillvaron!

Så här såg det ut på Lyckantorget förra året!

Tänd en marschall för nära och kära eller för din personal! Marschallerna kostar 50: - stycket och kan köpas på plats eller via Swish-nummer 123 514 47 61, bankgiro281-4549    eller faktura via claes.lagerstedt@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter