Möten

 LIONS CLUB BÅSTAD

Hjälp Lions hjälpa på Alla hjärtans kväll den 14 februari!

Under snart 60 år har Lions Club Båstad hjälpt behövande här hemma och internationellt – både genom eget arbete och genom insamlade medel..

Nu gör vi en ny aktivitet till ”Alla hjärtans dag” som infaller den 14 febuari.

Vi placerar ut marschallerna i hjärtform på Lyckans Torg i Båstad och tänder dem kl 17.  Vi kommer också att sälja varm korv och kaffe och alla som sponsrar oss kommer att finnas med namn på en tavla på torget. 

Behållningen kommer i första hand att gå till behövande barn och ungdomar i Båstads kommun.

Företag och allmänhet kan stödja oss genom att köpa marschaller som kostar 50:- stycket.  Betalning kan ske via bg 281-4549 alt Swish-nummer123 514 47 61. Om du behöver faktura – maila claes.lagerstedt@yahoo.com så kommer den per post eller mail.

Marschallerna kan också köpas på plats.

Tänd en marschall för nära och kära eller för din personal!

 

 

Välkommen till Lions Club Båstad

 

Lions Club Båstad engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för en bättre värld att leva i. Klubben sträcker ut en hand till medmänniskor i kommunen och bidrar bl.a. med trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar och lägerverksamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden.

Lions Club Båstad är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Båstad öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Presentera evenemang
Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter