Möten

 LIONS CLUB BÅSTAD

Den 14 februari firade Lions Club i Båstad ”Alla hjärtans kväll” på Lyckantorget.  Vi hade sålt marschaller till företag och privatpersoner som vi satte ut hjärtformigt.  När skymningen kom tände vi  marschallerna  som spred ett mycket stämningsfyllt sken över torget. Till tonerna av olika kända kärlekssånger serverade Lions medlemmar grillad korv, kaffe och hembakta kakor och Lions president Kenneth Larsson höll tal. Många kom förbi och deltog och det blev en minnesvärd kväll. 

Stort tack till företag och privatpersoner som bidragit genom att köpa marschaller!

    

 

 

 

 

Välkommen till Lions Club Båstad

 

Lions Club Båstad engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för en bättre värld att leva i. Klubben sträcker ut en hand till medmänniskor i kommunen och bidrar bl.a. med trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar och lägerverksamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden.

Lions Club Båstad är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Båstad öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter