Möten
Medlemmar


           

 

 

 

Lions Club Åstorp delar ut musik- och ledarstipendium, bidrar med medel för trivselaktiviteter på samtliga av kommunens äldreboenden och ger bidrag till handikappade och behövande ungdomar t.ex handikappdisco och lägerversamhet. Vi bidrar även till barncancer- och barndiabetesfonden och till skolor i Nepal och Rumänien. Katastrofhjälp har utgått till Haiti och Chile.

Lions Club Åstorp är öppen för såväl kvinnor som män med personligt engagemang och som trivs i gemenskap och social samvaro.

Lions Club Åstorp öppnar möjligheter för dig och din personliga utveckling.

President Jan Alfredsson

Årets musikstipendiat tilldelas 3000 kr av Lions Club Åstorps medlem Boo Nilsson

 

 

Jan Alfredsson, Lions Club Åstorp delar ut ungdomsledarstipendium till friluftsfrämjare Kenneth Nilsson och Niclas Hallberg. Både Kenneth och Niclas är sanna eldsjälar i en organisation med naturen som sin "idrottsplats". Vi vet alla att naturen skapar hälsa och livsglädje. Ju tidigare i livet du får kontakt med och lär dig om naturen, desto mer sannolikt att du kommer att njuta av friluftsliv och naturen som vuxen. Med både ödmjukhet och mångsidighet är båda föredömen som ledare.

 

Glad Påsk önskar Lions Club Åstorp.

Dessa underbara påskbuketter har delats ut till Åstorps Kommuns Äldreboende.

Tack för att ni lägger era pantkvitton till Lions Club Åstorp, vilket gjort det möjligt att glädja de äldre på boendena och ge dem lite guldkant på tillvaron.

 

 

Vid knutsfesten i Hyllinge som anordnas av ”Föreningen för ökad trivsel i Hyllinge”, till vilken vår tidigare medlem Rune Nordkvist var initiativtagare, överlämnade  Bo och Kerstin Angelhag och Jan Alfredsson från Lions Club Åstorp, diplom och vardera 2000 kr samt blommor, till de båda föreningsmedlemmarna Tommy Månsson och Per-Inge Henriksson för deras omfattande arbete inom föreningen.

 

Totalt från LC Åstorp har kronor 16 245:-. skickats till Världens Barn. Tack för ert generösa bidrag. Det kommer att göra skillnad.

DG Anette Sjöberg tillsammans med Linn Farken Ericsson är med i TV från Markaryd på Världens Barn galan. Anette, Stefan, Kajsa, Pernilla och Linn har tillsammans samlat in pengar till Världens Barn.

 

Fiskalåret 2015-16 startade med medlemsinvigning. Välkommen Ann.

     

                                  

 

 

                                     

 

 

 

Tack för alla 925 paren glasögon. De kommer att göra skillnad.

Donera glasögon och förändra en persons liv. Tänk om du kunde hjälpa ett barn att läsa. En vuxen att lyckas på arbetet. En äldre att klara sig själv. Och ge ett samhälle fler möjligheter att växa och blomstra.

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter