Möten
Medlemmar

 Lions Club Ängelholm

 

Vi på Lions Ängelholm vill passa på att önska alla Ett Gott Nytt År och samtidigt tacka alla som besökte vår Julmarknad i regn och rusk och stöttade oss med glada tillrop! Trots det dåliga vädret lyckades vi få ihop en rejäl slant som vi kan använda till att fortsätta med att stödja barn och gamla och de som kan behöva ett bidrag för något angeläget ändamål.

Ett stor tack till alla underbara sponsorer som gjorde det möjligt att genomföra Lucia i dember. En mycket uppskattad aktivitet som spred ljus och glädje på  boende för våra äldre, sjukhus och företag!

 

Här kommer några bilder på Ängelholms Lucia 2018 och några av alla framträdanden de har genomfört så här långt och fler lär det bli innan de får sova ut på morgon! Tack till alla fina tjejer! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samtidigt vill vi passa på att önska alla en riktigt God Jul och Gott nytt år! 

Vilken fest det blev i lördags på Stortorget! Lions Club hade sponsrat en föreställning med Pettson och Findus och det var massor av glada barn och föräldrar, ballonger, popcorn, godis, glass, trolleri och hålligång!

Tack alla som var med och hjälpte till!

Nu tar vi nya tag med planering av höstens aktiviteter som Gåsmiddag på våra äldreboenden, Lucia och Julmarknaden förstås. Då ska det bakas 180 pepparkakshus och tomtarna ska inviteras till de populära Tomtegrottorna och mycket mer.

Vill du vara med och hjälpa till? Kontakta i så fall någon av oss under fliken styrelse och medlemmar till vänster.

 

 

 

Avslutning verksamhetsåret 2017-2018

Då var det dags för det avslutnde mötet avseende verksamhetsåret 2017-2018. Claes serverade som vanligt god mat och hemmabakad jordgubbstårta till kaffet.

Vi fick också möjlighet att gratulera Tommy som precis fyllt jämt och som sig bör blev det lite gott vin och en blomma. Olle tog över Presidentklubban från Carl- Gustaf som skött den med den äran och nu tar vi nya tag igen efter sommaren med Olle vid rodret!

  

Lite kort om oss i Lions Club i Ängelholm

Alla medel som vi samlar in går tillbaka till behövande i vår kommun och en del används till inköp av katastroftält och finansiering av Lions Syskola i Nepal. Klicka HÄR för mer information om detta fina projekt som innebär att 50 flickor varje år blir utbildade inom flera områden som språk och matematik och sömnad förstås. Vid examen efter ett år får de leasa en symaskin för en billig peng. (för att familjen inte ska kunna sälja maskinen) Ett bra projket som innebär att de kan skapa en inkomst för sig och behöver inte riskera att utsätts för trafficking. Du kan sjävl bli sponsor för en flicka för 100:- Hör av dig till lionsangelholm@gmail.com

Ny dag - Nya möjligheter!

Jag tror att chansen blir större att vi inte skjuter viktiga beslut alltför långt fram i tiden om vi har ett kortare perspektiv. Visst är det enkelt att säga: Jag tar det i morgon eller nästa vecka i stället! Vi på Lions har bestämt oss för att vi vill göra skillnad och då kan vi inte säga att vi tar Julmarknaden i februari, Påskrisen till sommaren eller Gåsamiddagen när vi får lite tid över!

Vi kör våra aktiviteter som vi alltid har gjort och ni kan räkna med att vi finns där! Många av våra medlemmar har varit med och jobbat med Lions i många, många år och det kanske var vanligare förr att engagera sig i ideella organisationer men nu är det dags att ändra på det och välkomna nya krafter! 

Kontentan är:  Vi behöver fylla på med dig som vill göra skillnad tillsammans med oss i Lions.

En av de organisationer som inte betalar administrativa kostnader med insamlade medel utan med de avgifter som vi medlemmar betalar för att vara med i Lions! Hör av dig på lionsangelholm@gmail.com och kom med på ett av våra möten och känn dig för. Vi träffas andra tisdagen varje månad och du är varmt välkommen men maila eller ring på 0705-163569. Jag heter Ingela Schlyter Östlund och är sekreterare i Lions men du kan även klicka på fliken "Styrelse och medlemmar" och kanske hitta ett bekant ansikte som du kan kontakta i stället.

Hoppas att vi ses!

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter