Möten
Medlemmar

 Lions Club - Ängelholm

Vi ses på Stortorget den 29 september kl. 15.00

Lions i Ängelholm sponsrar en extra föreställning av

Pettsson & Findus i tältet på Stortorget.

Gratis entré för alla barn och föräldrar!

VARMT VÄLKOMNA!

  

I Hembygdparken den 6 juni delade Lions Ängelholm ut vårt årliga Ungdomsledarstipendum till Jonny Green som gör ett fantastiskt arbete med alla ungdomar Vejby IF. Priset delades ut av Olle Eriksson som tillträder rollen som President i Lions Ängelholm efter sommaruppehållet. Vi vill samtidigt önska alla en trevligt sommar och ser fram mot att fler blir intresserade av att komma med på ett av våra månadsmöten och känna sig för och om LIons kan vara någonting som man vill engagera sig i! Maila till lionsangelholm@gmail.com eller ring någon av oss som redan är med och våra kontakuppgifter hittar du under fliken styrelse och medlemmar. Vi ses!

 

Då var det dags för det avslutnde mötet avseende verksamhetsåret 2017-2018. Claes serverade som vanligt god mat och hemmabakad jordgubbstårta till kaffet.

Vi fick också möjlighet att gratulera Tommy som precis fyllt jämt och som sig bör blev det lite gott vin och en blomma. Olle tog över Presidentklubban från Carl- Gustaf som skött den med den äran och nu tar vi nya tag igen efter sommaren med Olle vid rodret!

  

Lite kort om oss i Lions Club i Ängelholm

Alla medel som vi samlar in går tillbaka till behövande i vår kommun och en del används till inköp av katastroftält och finansiering av Lions Syskola i Nepal. Klicka HÄR för mer information om detta fina projekt som innebär att 50 flickor varje år blir utbildade inom flera områden som språk och matematik och sömnad förstås. Vid examen efter ett år får de leasa en symaskin för en billig peng. (för att familjen inte ska kunna sälja maskinen) Ett bra projket som innebär att de kan skapa en inkomst för sig och behöver inte riskera att utsätts för trafficking. Du kan sjävl bli sponsor för en flicka för 100:- Hör av dig till lionsangelholm@gmail.com

Ny dag - Nya möjligheter!

Jag tror att chansen blir större att vi inte skjuter viktiga beslut alltför långt fram i tiden om vi har ett kortare perspektiv. Visst är det enkelt att säga: Jag tar det i morgon eller nästa vecka i stället! Vi på Lions har bestämt oss för att vi vill göra skillnad och då kan vi inte säga att vi tar Julmarknaden i februari, Påskrisen till sommaren eller Gåsamiddagen när vi får lite tid över!

Vi kör våra aktiviteter som vi alltid har gjort och ni kan räkna med att vi finns där! Många av våra medlemmar har varit med och jobbat med Lions i många, många år och det kanske var vanligare förr att engagera sig i ideella organisationer men nu är det dags att ändra på det och välkomna nya krafter! 

Kontentan är:  Vi behöver fylla på med dig som vill göra skillnad tillsammans med oss i Lions.

En av de organisationer som inte betalar administrativa kostnader med insamlade medel utan med de avgifter som vi medlemmar betalar för att vara med i Lions! Hör av dig på lionsangelholm@gmail.com och kom med på ett av våra möten och känn dig för. Vi träffas andra tisdagen varje månad och du är varmt välkommen men maila eller ring på 0705-163569. Jag heter Ingela Schlyter Östlund och är sekreterare i Lions men du kan även klicka på fliken "Styrelse och medlemmar" och kanske hitta ett bekant ansikte som du kan kontakta i stället.

Hoppas att vi ses!

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter